Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Söndagstur

Den första riktigt lugna dagen på jag vet inte hur länge (eller när det blir lugnt igen haha).

Sovmorgon, grötfrukost och 7k löpning med nyutslagen hägg som doft längs med rundan.

Gjorde ett jättegott glutenfritt bröd/focaccia igår, inspirerad av Baking Magique.

20140511-113945.jpg
Ett stort bröd eller 8 mindre ”bullar”:
2 dl quinoamjöl
2,5 dl majsmjöl
2 krm salt plus flingsalt till dekoration
0,75 dl flytande smör
3 dl naturell yoghurt
1 msk honung

Blanda allt, bred ut i smord form. Strö över flingsalt och oregano (valfritt). Skjuts in i ugnen på 225 grader ca 12-14 min.

Have a Sunday funday friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger