Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Detoxinspiration

Hur går det för er? Står ni ut utan kaffe? Smörgås? Godis?

Idag har jag lyckats nästan hela dagen. 🙂 Startade med en smoothie (2dl mandelmjölk/2msk chia/2dl hallon/1skopa Bio Hemp – mixat och sen i kylen över natten). Perfekt start.

IMG_3808.JPG
Lunch blev omelett utan mjölk men med en trevlig sallad till. Sen åt jag en naturell äppelkompott och jag tror tyvärr att det var lite socker i den. Den var liksom lite föööör god. 🙂

Middag blev stekt zucchini och halloumi. Mums!

Här är några länkar till recept och inspiration.

Gwyneth Paltrows Goop, Hanna Göranssons ”Hur bra som helst” och Ulrikas ”Glow by U”.

Kör hårt och kämpa på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag tycker att det går över förväntan! Första kvällen hade jag huvudvärk men sen släppte det. Jag måste nog passa mig så att jag inte småäter för mycket russin och nötter. Det är lätt att en last snabbt övergår i en annan. Någon som känner igen det? 🙂

  Anna 2015-01-09 19:36:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna, ja visst är det så. Det är ju det som är intressant, varför man lägger sig till med ett visst beteende. Tex att äta russin och nötter. Är du egentligen hungrig eller är det bara något att ”plocka med” som lockar? Popcorn är ju annars en bra plockgrej. Kämpa på!

   Andrea Brodin Engsäll 2015-01-15 14:44:00
   Svara
 • Tack Andrea för boost! Och lycka till med detoxandet. Kram

  Ulrika Fallenius 2015-01-09 14:01:00 http://www.glowbyu.com
  Svara
 • Jag vill också tacka dig Andrea för allt du delar med dig på din blogg. Jag är riktigt peppad att detoxa tillsammans med dig. Jag är även nyfiken på hur dina tränings veckor ser ut i vanliga fall när du inte går på detox och även hur du får till det och hittar tid/inspiration under dina resor och även när vardagen kommer med allt vad det innebär med oregelbundna arbetstider, barn, aktiviteter osv…

  Sofie W 2015-01-09 13:32:00
  Svara
 • Det går bra. jag hade redan bstämt mig när jag läste här hos dig, men å vad bra med pepp!! Jag äter veg sedan 3 januari då släktbesök avslutades. Inget kaffe, men det hade jag slutat med. Ytterst sparsamt med mejeri och gluten, massor av grönt, bra oljor, nötter, frukt och frön. Teer. Saknar mest – slentrianmässig ost på allt. Men idag ska jag också äta halloumi, squash och paprika, grillade 🙂 Igår kom en piggkick efter några dagar när jag känst mig liksom orolig i själen. Idag känner jag mig kreativ, energifull och längtar till helgen.

  UlrikaZ 2015-01-09 09:26:00
  Svara
 • Tack för bloggen Andrea. Ett lyft varje morgon oavsett innehåll.

  Anette 2015-01-09 08:59:00
  Svara
 • Hej! Kom in och läs om mitt liv som Svenskadopterad. Inte intresserad? Lugn, jag bjuder på smarta sminkhacks och en hel del annat också!

  http://www.nouw.com/emelieoberg

  disqus_fByvwghxPb 2015-01-09 06:32:00
  Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind