Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rent hus med Robot-Rut

//

Häromdagen berättade jag om vårt nya husdjur, den självgående dammsugaren iRobot. Jag behövde ett namn till godbiten. Tack för era förslag!

Nu är det bestämt – Rut. Haha, helt underbart. Hon städar när jag gör annat. Oftast sätter jag igång den när vi går på morgonen, så travar den runt i alla rum hemma och dammsuger. Helt otroligt. Även konstiga ställen som under matbordet och badrumskommoden. Sen går den och laddar sig när batteriet håller på att ta slut. Så sjukt nice att komma hem till nydammsugen lägenhet.

Vilma spanar in sin antagonist. Varenda hundhår glufsar Rut i sig, smidigt då åtminstone Vilmas hår är överallt!

Lite småsmulor från barnens middag åker också med. Så smidigt utan sladden som antingen inte räcker eller trasslar in sig.

Rent var det här! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oh, har länge gått och spanat på en, men känt mig osäker på både effektivitet och märke. Men – nu har jag bestämt mig, det blir en Roomba, varianten under den du har. Jag har inte någon vovve, bara två barn, haha! Snart i ett hem nära mig, jay!
    Tack för en trevlig blogg, jag läser varje dag!
    Karin

    Karin 2015-05-11 12:49:01
    Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson