Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävling

Sunday Funday.

Ingen träning idag. Desto mer födelsedagsfirande, tårtätning x 3, Rövarna i Kamomilla stad-teater, tavelväggsfix till födelsedagsbarnet, familjehäng, hyll-ihopskruvning, långkok, snabbstädning och presentöppning. Check.

Vill du vinna en superlyxig handtvål, handkräm och diskmedel på en snygg bricka från Rituals?

20130324-163545.jpg
Svara i kommentarsfältet på frågan om vad som är vardagslyx för dig samt vad du vill se mer av i bloggen. Jag lottar ut 3 set och du kan tävla fram till fredag 29/4 klockan 12!

Ha en skön kväll kära vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
60kommentarer
 • För mig är det vardagslyx att faktiskt ha möjligheten att iaf fortfarande kunna ringa till min mamma varje dag..
  Det är inte längre en självklarhet för mig att ha föräldrarna i livet.

  Marie 2013-03-28 21:40:40
  Svara
 • vardagslyx är när barnen (11, 13 år) har plockat undan allt från morgonens frukost. Diskmaskinen är tömd och de vill hjälpa till med middagen. Då är det lättare att vara en glad mamma ef´ter jobbet och hjälpa till med läxorna. 🙂

  Eva 2013-03-28 13:26:26
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att kunna göra vad jag vill, när det inte finns några måsten. Att bara vara en hel lördag på auktion, eller att göra spontana utflykter med sambon.

  Det jag vill se mer i bloggen är tips på inredningsnyheter samt hur det ser ut hemma hos dig.

  Kattis 2013-03-28 13:08:40
  Svara
 • Hej Andrea!
  För mig är vardagslyx att ta in på hotell en natt mitt i veckan tillsammans med min man! Ngn gång då och då tar vi en minisemester i vår egen stad, vår lilla son sover då med sin farmor. Vi får njuta av varandra och släppa vardagen en minut, det känns faktiskt som att vara bortrest 🙂 Att slippa städa undan, sova i nymanglade lakan och vakna upp till en god hotellfrukost är underbart! Det behöver inte bli så mycket dyrare än en middag ute, men ger så mycket mer på alla plan.

  Vill gärna läsa och se mer av det du jobbar med. Skulle vara jättekul att se före/efter -bilder!

  Glad påsk!
  Johanna

  Johanna 2013-03-28 09:08:20
  Svara
 • Vardagslyx är när man efter en långdag på jobbet åker till gymmet och njuta av en timme med spinning eller PT. Gör så att batterierna blir laddade för att orka med allt det tuffa i livet. Avslutar sen dagen med en enkel middag med de bästa vänner som också gör mina batterier fulla 🙂

  Emma 2013-03-28 08:24:06
  Svara
 • Vardagslyx för mig är när jag efter jobbet har en helt ledig kväll framför mig. Jag kan ta det lugnt och sätta mig i soffan direkt efter middagen och ”bara vara”. Inga måsten. Surfa runt på olika bloggar som ger mig inspiration samtidigt som jag hör hur dom pratar i programmet ”Go kväll” i bakgrunden (tanttvarning jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag älskar det=)).
  Sen efter någon timma går jag ut i köket och gör iordning något gott att äta. Försöker vara lite nyttig så en smoothie med blåbär eller en blandning av keso, banan och nötter det är vardagslyx för mig!

  Lina Eriksson 2013-03-28 06:32:50
  Svara
 • Vardagslyx – när man ser sina båda barn komma gåendes hem efter skolan och de småpratar med varann (inget tjabbel i sikte!) , vi fixar scones till mellanmål och sitter i soffan och njuter av några extra timmar tillsammans. Så mysigt! Snart kan vi sitta ute – därför skulle jag vilja ha tips på hur man kan ”möblera” en stor altan så det blir en mer hembonad känsla. Tack för en redan kul och inspirerande blogg!

  Anette 2013-03-27 21:44:33
  Svara
 • Vardagslyx för mig är en ledig (var)dag fylld med Michaela-tid. Att få strosa runt hemma en arla morgon med en kaffe i handen för att sen ta strosandet ut på stan och i favoritbutiker. Känna inspiration och kreativitet komma åter.
  En sak jag gärna ser mer av är detaljer, DIY´s om du har några sådana bra tips och favoritbutiker lokalt som globalt. Tack för en fin blogg, du är duktig!

  Michaela 2013-03-27 12:00:32
  Svara
 • Vardagslyx är att få bjuda min mamma på afternoon tea på något trevligt ställe 😉
  Skulle vara roligt att se fler fina outfitbilder.

  Hermine 2013-03-26 15:10:45
  Svara
 • Vardagslyx är att få sitta en stund i solen som värmer!

  Var är den fina tavlan ifrån??

  Jeanna 2013-03-26 15:03:18
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att krypa upp i soffan efter att barnen somnat. Tända några ljus (gärna doftljus), dricka en kopp te och njuta av lugnet som plötsligt inföll 🙂

  Jag skulle gärna se mer av ”så-här-gör-du-tips!. Enkla instruktioner på små förändringar som gör stor skillnad

  Kram

  kerstin 2013-03-26 14:11:51
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att åka iväg på en liten resa och sova övernatt på hotell med min älskling.
  Att spara mina mynt så jag kan köpa den där krämen som jag kanske inte annars ansett mig ha råd att köpa den, men med sparad växel inte känns i plånboken.
  Att köpa en bunt med tulpaner och ändå känna långt därinne i hjärtat att våren är nog på väg ändå. Trots kylan utanför fönstret.
  Att ge sig ut med kamera och en termos med kaffe och fotografera ute i naturen. Man hamnar nästan i ett meditativt tillstånd då.
  Att åka till särbon och ta ett långt bad i hans badkar eftersom jag bara har dusch.
  Lite av vad jag anser vara vardagslyx!
  Läser gärna lite mer om vad man kan hitta på ute på balkongen. Gärna lite mer om förvaring också. Gillar förvaring, man kan aldrig få för mycket av det! Svår möblerade rum är en annan sak jag gärna skulle se hur man löser det. (Har själv ett sovrum med ett fönster, väggfast garderob på en sida, två dörrar på en annan… )

  Lotta 2013-03-26 08:35:28
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att att leva så nära naturen som möjligt. Vara osminkad, äta kött som kommer från våra egna uppfödda djur, eller från djur som jagats och skjutits av oss själv, äta egenodlade grönsaker m.m. Att veta att det man stoppar i sig är helt fritt från tillsatser och konstiga E-nummer.
  Man kanske inte ska kalla det lyx egentligen, snarare en sund livsstil som gör att man mår bättre. Önskar att fler ville flytta ut på landet och leva så här. Småskaligt istället för storskaligt.

  Din blogg är redan väldigt bra. Om jag skulle få önskar mer av något skulle det isåfall vara handfasta och lätta instruktioner om hur man tillverkar något eget, typ sänggaveln; klockrent. Kanske också fler enkla tips på hur man med små medel kan åstadkomma stor skillnad. Smultronställen i Stockholm skulle också sitta fint!
  Tack och hej!

  Elisabeth 2013-03-25 22:49:16
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att få busa med barnen utan att tänka på allt hushållsarbete som väntar,
  att få träffa mina släktingar eller bara få läsa en bok så länge man vill utan att bli störd. Eller ännu bättre, att någon gör en god lagad middag medan man själv bara varvar ner i soffan!!

  Jag vill se mera av: träningstips, restips och drömmar, inredning. Mera av allt helt enkelt! 😉

  Tack för en fin och inspirerande blogg! Kramisar från mig

  Annika 2013-03-25 21:37:37
  Svara
 • Vardagslyx vår: en fika på altanen. Sommar: jogga upp till sjön och bada efteråt. Höst: långpromenad i vacker skog. Vinter: huset fullt av tända ljus och härliga juldofter 🙂

  Hanna S 2013-03-25 19:33:44
  Svara
 • Vardagslyx för mig är en städad lgh och ett glas champagne. I bloggen vill jag läsa mer om din träning! 🙂

  Caroline Nilsson 2013-03-25 16:12:33
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att vädra sovrum samt sängkläderna innan jag bäddar sängen. Manglade lakarn är också vardagslyx för en trött småbarnsmamma.

  I bloggen vill jag läsa om förvaringslösningar för barn, inspiration för altanen, före/ efter bilder.

  Keep going!

  Anna Sjöström 2013-03-25 14:58:33
  Svara
 • När vi packar ihop hela familjen i bilen på kvällskvisten efter en bra middag borta och barnen så småningom somnar i bilen. Då kan jag och min man sitta och prata ostört och hinna slutföra en diskusion, det är faktiskt underbart. Om man ska lyxa till det ordentligt köper vi glass, haha, snacka om att ha omprioriterat lyx. Förr var det alperna, nu en bilresa som får en lycklig.

  Karin 2013-03-25 14:14:59
  Svara
 • VARDAGSLYX för mig är att stänga av alla teknikprylar när jag och min sambo kommer hem från jobbet. Vi lagar mat tillsammans och varvar ner efter dagens stress. Jag avslutar kvällen med en promenad och ett bad i vårt lilla badrum i vår etta med massor av tända ljus runt omkring.

  JAG VILL SE MER utav konkreta inredningstips för små lägenheter, tips på förvaringsmöjlighter och tips som gör att en lägenhet känns större.

  TACK för en fin och inspirerande blogg, Andrea!

  Sofie 2013-03-25 14:13:05 http://sofieberglund.wordpress.com
  Svara
 • (Såg att mitt inlägg blev som ett svar på en annans kommentar så jag klipper in det igen)
  Vardagslyx för mig är våra tv-fria (och teknikfria i form av telefoner, datorer och iPads) torsdagar då hela familjen spelar brädspel med bara tända ljus i huset och sen avslutar vi med samtal i soffan innan barnen lägger sig. Efter de somnat ligger jag och maken i varsitt hörn i soffan med en varsin bok och en nespresso-kaffe…snacka om att komma ner i varv, jag älskar det…

  Maria 2013-03-25 11:15:29
  Svara
 • Vardagslyx är att kunna gå till jobbet kl 5 på morgonen, starta dagen i total tystnad med en kopp kaffe och göra mitt jobb i lugn sinnesstämning. Då kan jag avsluta min arbetsdag till lunch, hämta killarna i skolan vid två och sticka direkt till skidbacken. En dag som idag med -5 grader och strålande sol känner jag mig extremt lyckligt lottad.

  Anette 2013-03-25 11:09:55
  Svara
 • Vardagslyx är att komma hem efter jobbet och koppla av med saker som piggar upp, motion, god mat eller bus med barnen.

  Vad tror du om lite fler ”do-it-yourself” grejer? Hur du fixar ett fint stilleben, hur man ska tänka när man kombinerar olika material etc.? Läsetips? Själv älskar jag blommor och är jättetacksam för tips omkring detta. Även någonting som handlar om att inredning/ skönhet/ hälsa i grunden handlar om att må bra i själen. Tack annars för en bra blogg!

  Cecilia 2013-03-25 10:20:36
  Svara
 • Vardagslyx är att inte behöva stressa för hämtning på fritids/dagis utan kunna jobba klart i lugn och ro, åka hem och dra på sig löparskorna och springa sin runda och komma hem så är middagen färdiglagad. Det är lyx!

  Maria 2013-03-25 09:29:02
  Svara
 • Hej Andrea 🙂
  Vardagslyx för mig är att få möta upp tjejkompisarna för lite middag och mycket härligt snack en helt vanlig tisdag.

  Det jag gillar är när du gör hemmafix som man kan göra själv med hjälp från dig. Har gjort min sänggavel efter dina tips och är så himla nöjd. Så mer sånt!
  Du har en kanonhärlig blogg 🙂

  Sofie 2013-03-25 09:24:40
  Svara
 • Att få vara ledig en måndag efter att jobbat helg. Köpa något gott bröd från bageriet som avnjuts i lugn o ro med en tidning i sällskap. En renbäddad säng, kall pol Roger eller en heldag i skidbacken kvalar också in på listan.

  Jag ser gärna mer tips från dig typ favoriter i säsong, bäst i butik just nu och mer pyssel. En sthlmsguide vore kul!

  Amanda Näslund 2013-03-25 08:35:31
  Svara
 • Hej Andrea!

  Vilket fint ser – klart jag vill vinna ett sådant! 🙂

  Vardagslyx för mig är att få duscha ostört och att hinna göra mig i ordning innan mina tjejer vaknar som är 1 och 2 år gamla. Att dessutom sitta i fotbad men hårinpackning och sedan måla alla naglarna på kvällen i lugn och ro är pricken över i:et!!! 🙂

  Dessutom att någon gång åka iväg och handla matvaror själv är underbart som småbarnsmamma… HAHA! Det räknas oxå in till min vardagslyx.

  Jag önskar längre reportage då och då om olika inredningsjobb du har gjort både före och efter bilder. Lite mer på djupet och olika miljöer, vore spännande! Annars tycker jag Din blogg inspirerar så som den är idag.

  Med vänlig hälsning,

  Johanna

  Johanna E 2013-03-25 07:03:48
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att hitta tid till träning, umgås med vänner och familj och putsa på huset och greja i trädgården.

  Mycket inspirerade blogg! Gillar dina träningstips! De sporrar mig i min träning och påminner mig att hinna med ett extra pass innan kvällen!

  Läser gärna mer om hur man kan hotta upp ett 90-tals kök utan en total renovering.

  Stina 2013-03-25 06:36:36
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att kunna krypa i säng redan innan 21-tiden och läsa en bra bok i lugn och ro. Vardagslyx för mig är att ha en hundring kvar på kontot dagen innan barnbidraget. Vardagslyx för mig är att känna sonens spinkiga armar runt min hals… Ja, vardagslyxen finns där runt omkring!
  Jag gillar din blogg – din vardag är så annorlunda jämfört med min, samtidigt känner jag att vi delar samma uppfattning om vad som är viktigt i livet.
  Jag tycker att ”Dagens träning” är jättebra inspiration, den har fått mig att faktiskt ta den där lunchpromenaden!

  Momita 2013-03-24 23:57:58
  Svara
 • Sovmorgon och frukost/brunch med sambon o filmmys i soffan 🙂 Inredning och träning är läsvärt.. mvh Anna

  Anna 2013-03-24 23:05:47
  Svara
 • Vardagslyx = att få stå länge ostörd under en varm dusch och hinna med alla diverse schampon, inpackningar etc efter en kall vinterpromenad eller halvjobbig natt med vakna barn.

  Vill gärna läsa inlägg om möbler/inredning till veranda och uteplatser, tips till trädgården samt bra tips för att piffa upp källarutrymmen.

  Blenda 2013-03-24 22:52:34
  Svara
 • Hej, är mitt uppe i en separations process & då inser man vad riktig vardagslyx är..Att varje dag få se sina barn skratta, pussa dem godnatt.Hjälpa dem med spontana små och stora problem..Inser att jag i framtiden kommer inte ha den lyxen varje dag, men när jag har den då ska jag njuta till 100 % varje sekund!!!!
  Jag skulle tycka det vore kul med lite hemma reportage hos olika människor.Se bilder på levande hem & bli inspirerad. /risgryn ❤

  Risgryn 2013-03-24 22:30:49
  Svara
 • Vardagslyx för mig är de stunder då jag gör något som inte är ett ”måste”. Struntar i att jobba på kvällen när vi lagt barnen, poppar popcorn och ser en film istället. Eller tar ett varmt långt bad. Eller kommer hem före barnen, till ett nystädat hem, hinner ligga på soffan och läsa en stund, tills jag hör dem komma i trapphuset, och de blir överlyckliga att jag redan är hemma, rusar in och överöser mig med pussar!

  Jag gillar dina gör-det-själv-tips och träningstips!!

  Lisa 2013-03-24 22:30:46
  Svara
 • Hej Andrea! Din blogg är så mysig och bra precis som den är! Blir dessutom peppad till att träna lite mer!!!
  Vardagslyx för mig är att mina två tjejer och jag sätter oss tätt ihop i soffan insvepta med filtar och ser något på tv ihop! En alltid lika mysig stund!!!
  Ha en bra vecka!! Kram!

  Sofia 2013-03-24 22:00:19
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att hinna med ett träningspass, köpa hem vackra blommor att sätta på bordet, inte tillbringa heela kvällen m läxkösning o körning till alla aktiviteter utan få möjlighet att få reflektera över dagen och vara glad över att mun familj är frisk!

  Jag läser gärna mer om hur du har det hemma hos dig och vad du hittar på.

  Annika Sjöberg 2013-03-24 21:53:40
  Svara
 • Älskar din blogg och dina tips men skulle vilja ha inspiration till soffor och soffkuddar, fina färger och kombinationer, skulle vilja ändra lite nu till sommaren!

  isabel 2013-03-24 21:36:48
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att få vara SMÄRTFRI, att få sova en hel natt och vakna upp utvilad (vilket är en självklarhet för de flesta), jag har inte småbarn som väcker mig på nätterna (även om jag drömmer om att ha) utan har de senaste fyra åren haft fruktansvärd vilovärk i form av liknande ischiassmärtor i höger ben och trots min unga ålder och många många läkarbesök (jag är bara 25) har läkarna inte kunnat ställa en diagnos eller sätta in behandling.. men jag ger mig inte förrän jag får behandling!

  Isabel 2013-03-24 21:30:30
  Svara
  • Svar på Isabels kommentar.

   Be din sjukgymnast kolla om lejonträning kan vara ngt för dig. Jag fick testa det efter whiplashskada och det hjälpte. Inte så vanligt träningsform längre men tjata lite. Lycka till

   Anette 2013-03-25 08:55:41
   Svara
 • Vardagslyx för mig är att köpa snittblommor – lyfter hela hemmet & man blir alldeles glad varje gång blicken faller på dem! Ska jag vara helt ärlig blir jag faktiskt glad redan när jag bär hem blommorna :).

  Jag tycker generellt sett att bloggen har en bra och intressant blandning av inlägg. Stort och smått, yta och insida! Det är spännande att läsa om olika jobb du gör, och dagens-träning-inläggen verkar ha inspirerat många av oss som läser bloggen! Nu när våren närmar sig skulle jag själv – som flyttade till ny lägenhet i höstas – tycka att det vore bra med tips kring bra lösningar för hur man kan inreda en gapande tom balkong! Hur skapar man ett mysigt uterum på några få kvadratmeter?

  Kerstin 2013-03-24 21:22:17
  Svara
 • Vardagslyx är när båda barnen råkar somna i vagn eller bil på väg hem efter en fullspäckad dag (den store är sedan länge för gammal för att sova middag så det innebär egentligen problem senare…)

  Då brukar jag blunda för allt och sätta mig med en jättekopp kaffe och njuta av lugnet!

  Bloggen är jättebra med fin blandning och härlig stil. Mer tips på vardagslyx kanske?

  Anna-Karin

  Anna-Karin 2013-03-24 21:21:05
  Svara
 • Lyx inte bara för mig utan för hela familjen är när vi i vardagen hinner träffas och äta och prata alla i mellan träningar, jobb, studentfix, matcher och olika möten.

  Bloggen är bra men ide och inspiration för ett hemma tränings rum vore kul nu när du lägger upp dagens träning
  på bloggen.

  Mvh Ulrika

  Ulrika Carlsson 2013-03-24 21:01:55
  Svara
 • Lyx för mej är när familjen samlas och äter mat som är tillverkad hemma,då kan vi prata med varandra en stund förrän alla drar iväg på sina hobbyn.Bloggen är bra ,kanske något för stugan skulle nu va roligt att se.
  Ha en skön påsk.

  Marika 2013-03-24 20:46:59
  Svara
 • vardagalyx – enkelt – att slippa stressen hem och kunna springa (löprunda) hem från jobbet och komma hem strax efter att resten utav familjen ätit ( och plockatbundan disken)! motion – check – och jag har hela kvällen kvar!

  charlotta S 2013-03-24 20:26:32
  Svara
 • Det är när sambon lämnar stora på förskolan, så jag och liten får sova ut. Sedan är det dofter…
  Att då efter bonusömn, få koka kaffe och sedan lägga mig i ett
  bad med goda tvålar, med tända doftljus…

  Och!!
  Jag ser gärna fler tips- gör det själv tips och även jämförelser av billigt och dyrt

  Hanna i 2013-03-24 20:14:08
  Svara
 • Det är när sambon lämnar stora på förskolan, så jag och liten får sova ut. Sedan är det dofter…
  Att då efter bonusömn, få koka kaffe och sedan lägga mig i ett bad med goda tvålar, med tända doftljus…

  Hanna i 2013-03-24 20:12:12
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att komma hem från jobbet, byta om till mjukiskläder, tända ljus och njuta av en god middag tillsammans med min sambo 🙂

  Jag skulle gärna vilja se liter fler före- och efterbilder på rum som du har inrett/renoverat samt tips på smarta lösningar för olika ting.

  Tack för en inspirerande blogg, kram!

  http://martinalouise.wordpress.com

  Martina 2013-03-24 20:09:33 http://martinalouise.wordpress.com
  Svara
 • Att komma hem från jobbet, byta om, ta en glas vin ringa bästa väninnan och prata om ups & downs för att sedan nypa sig i armen och tänka att livet är bra härligt ändå! Glad Påsk!

  Sofia 2013-03-24 19:29:09
  Svara
 • Tända doftljus och krypa upp i fåtöljen med en inredningstidning när alla andra gått och lagt sig! Bloggen har redan ett bra innehåll men gärna lite tips till hur man inreder sin klädkammare på ett praktiskt men snyggt sätt.

  Nina 2013-03-24 18:48:14
  Svara
 • För mig är vardagslyx när sambon, som jobbar skift, är hemma två vardagskvällar i rad. Då brukar vi passa på att ha lite ”helgmysigt” med goda ostar, plockmat och något glas vin 🙂

  Det vore roligt med lite mer ”före- och efter”-bilder i bloggen när du gör dina inredningsjobb, blir alltid så inspirerad av sådant.

  Dani 2013-03-24 18:46:36
  Svara
 • Vardagslyx är att kunna ta in på ett hotell en natt mitt i veckan och bara koppla av, ta ett skumbad med ett glas vin, sova gott och äta en god hotellfrukost.
  Bloggen är en så bra blandning av det mesta, men kanske lite recept på hälsosamma luncher.

  Britt-Marie 2013-03-24 18:26:00
  Svara
 • Att samla familjen kring en god vällagad middag. Det kan vara potatismos och korv, men tillagat med kärlek. Och bra råvaror…

  Eva 2013-03-24 17:50:51
  Svara
 • Hej, vardagslyx är att vara själv i badrummet och göra ansiktmask, eller ta en lång dusch med skrubb och sen en skön bodylotion. Bloggen är bra blandning av olika saker, fortsätt så. Kunde vara kul att läsa mer om du har bra tips om mat när man har barn. Hur du löser kvällstimmarna när man kommit hem från dagis/skola/jobb.

  Karin 2013-03-24 17:42:06
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att promenera genom stan hem i solsken. Väl hemma äta lite räkor och ett gott bröd.
  Din blogg är så bra, Du blandar allt på ett kul och inspirerande sätt. Just nu önskar jag tips till sommarstugan i Julita, lita smådetaljer som piffar upp.
  Stor kram Ann

  Ann Forssell 2013-03-24 17:41:58 http://matmorsann
  Svara
 • Vardagslyx är att ta en bastu efter joggingturen en tisdagskväll! Ljuvligt! Jag tycker du har bra balans i bloggen och egentligen inget konkret du borde ändra! Snarare fortsätta i samma stil! Keep up!

  Johan H 2013-03-24 17:37:09
  Svara
 • Vardagslyx för mig är att ha sovmorgon. Eller ännu bättre, kvällen innan jag har sovmorgon! Jag tycker att bloggen är en jättebra blandning mellan träning, inredning, mat och allmän inspiration. Skulle gärna se mer av vad du gillar för skönhetsprodukter!

  Josefine 2013-03-24 17:29:01
  Svara
 • Hej! Vill först tacka för en jätteinspirerande blogg! För mig är vardagslyx att ta en bit choklad eller en godisbit till kaffet men framför allt att ta ett skumbad kvällen innan ett prov eller liknande, känns som att allt blir så mycket lättare då! 🙂

  H 2013-03-24 17:28:32
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Vardagslyx för mig är våra tv-fria torsdagar då hela familjen spelar spel med bara tända ljus i huset och sen avslutar vi med samtal i soffan innan barnen lägger sig. Efter de somnat ligger jag och maken i varsitt hörn i soffan med en varsin bok och en nespresso-kaffe…snacka om att komma ner i varv, jag älskar det…

   Maria 2013-03-24 19:58:24
   Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind