Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Dagens träning fredag

Dagens träning!

Så härligt att träna när man inte behöver bylta på sig som om det gällde en polarexpedition. Tunn tröja, ingen mössa, inga vantar. Rena drömmen!

Dagens träning 1: 6K intervallöpning med syrran i bergen. Det går till så att vi kör de första tre kilometrarna (som går nedför) som uppvärmning. Sen vänder vi och kör intervaller tillbaka, med alltså uppförslutet att ”se fram emot”. Vi var inte jättekaxiga efteråt…

20130329-184657.jpg
Var tvungen att stötta upp mig lite efteråt hehe.

Dagens träning 2: 1h powerwalk. 14 grader varmt, sol och vårfåglar, ljuvligt.

20130329-184820.jpg
Leriga vägar på franska landsbygden.

20130329-184850.jpg

20130329-184909.jpg
Samma vy som igår, lite härligare utsikt bara. 🙂
20130329-185110.jpg
Har ni några träningsmål för vår/sommar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Forsätt skriva om löpning ger mycket inspiration.
  Mina mål med löpträngen är att i år springa massor av lopp som jag alltid funderat på att springa men aldrig kommit i väg på. Midnattsloppet, Spring cross, Milspåret och några till. Sedan har jag ett mål att jag skall springa 10km under 54min och kapa mitt person bästa med flera minuter.

  Frida 2013-04-02 10:13:42
  Svara
 • Hej Andrea!
  Jag gillar din blogg, jag är intresserad av både löpträning och inredning och jag tycker att lägger upp fina bilder i bloggen. Men jag blir lite full i skratt nu när du har börjat ange dina löprundor med enheten K. K står för kelvin och är en måttenhet för temperatur. I inlägget ovan har du alltså skrivit 6 grader kelvin vilket motsvarar -267 grader celsius. Jag inser att det har blivit lite inne att benämna sina löprundor i K för jag har läst det i fler bloggar, men jag antar att det egentligen är km du mäter. Enheten för kilometer ska skrivas med små bokstäver då k inte är en enhet utan ett storhetsprefix. Jag kommer naturligtvis att fortsätta att läsa din blogg alldeles oavsett om du använder dig av udda enheter i samband med din löpträning, så se detta mer som ett litet tips snarare än tillrättavisnin-, Jag är nog ganska yrkesskadad då jag arbetar med tekniska publikationer och har ett förflutet som fysiklärare… Ha en riktigt skön påskhelg! /Linda

  Linda 2013-03-30 10:23:34
  Svara
 • Bra kämpat!! Underbara bilder! I Blekinge har det kommit några centimeter snö i natt… Mitt mål är att springa en mil under 50 min före midsommar!

  Johan H 2013-03-30 06:15:19
  Svara
 • Har skaffat en racercykel och målet är att förutom härliga rundor på fritiden faktiskt cykla t o r jobbet minst en gång i veckan (30 en väg).
  Glad Påsk
  Karin

  Karin 2013-03-29 21:16:34
  Svara
 • Du är duktig! Jag har kört löpband hela vintern eftersom jag ska springa halvmaran i Berlin nästa söndag. Eftersom det verkar bli kallt där, byltade jag på mig och sprang mitt första utepass på länge i 0-gradigt och snöigt Skåne. Har aldrig varit så slut efter 5K!

  Josefine 2013-03-29 20:49:36
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind