Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinnare

Åh vad det har varit härligt att läsa om er vardagslyx.

Så fina ni är. Så sunda värderingar ni har. Att se de härliga stunderna och passa på att njuta av dem. Tack för att ni delat med er!

Här är de tre vinnarna till varsitt härligt köksset från Rituals. Alla tre bidragen har på olika sätt berört mig i mitt ”vardagslyxtänk”.

Hej, är mitt uppe i en separations process & då inser man vad riktig vardagslyx är..Att varje dag få se sina barn skratta, pussa dem godnatt.Hjälpa dem med spontana små och stora problem..Inser att jag i framtiden kommer inte ha den lyxen varje dag, men när jag har den då ska jag njuta till 100 % varje sekund!!!! Risgryn

Vardagslyx för mig är de stunder då jag gör något som inte är ett ”måste”. Struntar i att jobba på kvällen när vi lagt barnen, poppar popcorn och ser en film istället. Eller tar ett varmt långt bad. Eller kommer hem före barnen, till ett nystädat hem, hinner ligga på soffan och läsa en stund, tills jag hör dem komma i trapphuset, och de blir överlyckliga att jag redan är hemma, rusar in och överöser mig med pussar! Lisa

För mig är det vardagslyx att faktiskt ha möjligheten att iaf fortfarande kunna ringa till min mamma varje dag..
Det är inte längre en självklarhet för mig att ha föräldrarna i livet. Marie

Jo, vad var det då ni ville se mer av? Jag tackar och bockar för inputen och lovar mer av nedan. Ge mig lite tid bara. 🙂

Ha en härlig dag och grattis till er som vann!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tusen tusen tack ❤ vad glad jag blev!! Detta set kommer bli urfint när jag hittat mitt nya hem..Ha det bäst i påsk!! Kram

    Risgryn 2013-03-30 13:41:54
    Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind