Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Svenska Hjältar-galan

Ja hjälp vilken emotionell dag det blev igår!

Först en tårdrypande dag. Har nog inte gråtit så mycket på länge… TACK för era fina kommentarer, det värmer.

På kvällen vankades Svenska Hjältar-gala. En gala som anordnas av Aftonbladet och TV4. En gala för att uppmärksamma mod, civilkurage och medmänsklighet. Jösses, det var bara att ta fram stora näsduken igen.

20131217-142022.jpg
I urval:
Johan Matti hade kastat sig ner på tunnelbanespåret för att hjälpa den man som precis blivit överkörd av tåget men fortfarande var vid liv. Johan la sig på spåret och höll hans hand och pratade med honom tills ambulansen kom.

Martha Ehlin som fått fem(!) nya organ via transplantation och nu vigt sitt liv åt att få andra att donera. Klicka HÄR för att skriva upp dig. Du behöver inte organen ändå när du dött men kan rädda någon annans liv! Ursäkta det direkta språket… 😉

Sen har vi Jan-Erik Hägglund som räddade Elin från att bli uppäten av två stora och aggressiva hundar efter att ha ramlat av hästen. Totalt 137 stygn i ansiktet men med livet i behåll! Här är en bild på oss, jag är också hundbiten i ansiktet och hästtjej. Härligt att krama om Elin!

20131217-143105.jpg

20131217-143127.jpg
Glammig inramning på galan som var fantastiskt ordnad av Micael Bindefeld och hans grymma team. Lite roligt var att det var placering. Jag satt med Emilia som jag gick dit med, TV4-kommentatorn Anders Pihlblad och Börje och Birgitta Ahlstedt. Kul mix!

20131217-143420.jpg
Jag och Emilia med Rolf Lassgård. Oklart hur han kom med i bilden, men han var väldigt trevlig, haha. (Klänning och väska/Ralph Lauren, skor Rizzo, örhängen Ebba Brahe. Emilia har byxdress från Teotoki och väska Hermes. Vad Rolf har på sig glömde jag att fråga…)

Missa inte anti-mobbningskampanjen Krama en kompis och hashtagga bilden #kramaenkompis Alla blev ombedda att krama den som satt bredvid. Rena kramkalaset utbröt medan ”Krama mig” pumpade ur högtalarna.

20131217-143834.jpg
Ha en fin dag och var rädda om varandra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag beklagar över Tass bortgång! En hund är en familjemedlem, nära vän och alltid trofast. En hund är så oskyldig, jfr med människor, som alltid inspirerar till glädje och styrka. Jag har själv haft privilegiet att ha haft hund hela mitt liv och det är en enorm rikedom.

    Styrkekram till dig! Tass var en otroligt fin hund.

    M 2013-12-17 17:41:00
    Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind