Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Metox – detox

Så var det dags igen. En gång i halvåret = detox. Förra gången var i mitten på januari, och nu kändes det lagom igen.

För några veckor sedan körde jag en juicecleanse med Filippa/Raw Clarity.

Det var på ett sätt underbart och på ett sätt jättetufft. Juicerna är helt fantastiska, man är mätt, det infinner sig en bra, fräsch känsla efteråt. Jag körde 3 dagar och helt ärligt så kunde jag inte juica enbart i tre dagar. Jag hade för mycket jobb för att inte äta fast föda. Filippa tipsade om att jag kunde juica halva dagen och sedan äta hälsosamt resten (lunch och/eller middag). Det funkade kanon. För att juica i mer än en dag så bör man ha ganska lite inplanerat i sitt schema, då själva rensningen tar en hel del energi. Min kalender var inbokad varje timme under dessa tre dagar. Däremot kan jag varmt rekommendera att köra en dag lite då och då, bara för att låta ”systemet” få en paus. Och köra en tuffare variant när det är en lugnare period.

Nu tänkte jag testa en annan variant. Lite mindre hardcore men längre. Det är en klassisk detox (inget socker, kaffe, alkohol, gluten, mjölkprodukter) under två veckor. Jag kör med en grupp som leds av Ulrika på Glow by U. Det är egentligen inga konstigheter med vad jag ska äta. Mer att inte falla i fällorna, klockan 10-suget efter en kaffe, ”vad som helst-med-socker-suget” klockan 15 osv. Då är det lite kul att vara i en grupp!

Gruppen startade redan igår (måndag), men eftersom jag var i Schweiz och – eh – inte direkt detoxade, hahaha, så börjar jag i morgon onsdag. Men det är redan nu superkul att följa alla. Vi har en stängd grupp på Facebook där alla delar med sig av sina med/motgångar, pepp och recept. Kul och inspirerande! Vill ni hänga med på min detox? Delar gärna recept etc här om ni vill.

Ha en härlig kväll kära vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej, sugen på att prova på detox, vill gärna läsa om detox här på din blogg!

  Carro 2014-10-08 21:07:00
  Svara
 • Ja dela gärna med dig! Superkul att få följa!

  Klara 2014-10-08 11:05:00
  Svara
 • Hej Andrea! Jag har gjorde Ulrikas detox i september, det funkade super. Jag skrev om det på min blogg, här kanske du kan få lite tips på mat! http://www.vavawoom.com/karolina/2014/08/19/en-bra-start-pa-min-detox/

  Karolina Strömgren 2014-10-08 09:28:00
  Svara
 • hejsan
  tycker att det hade varit roligt och intressant att veta hur det
  fungerar med detox.

  pia 2014-10-08 08:25:00
  Svara
 • Härligt att ha dig med Andrea! Dela gärna med dig av recept här – vi behöver alla mer inspiration till nya rätter. Kör hårt!

  Ulrika Fallenius 2014-10-08 08:22:00 http://www.glowbyu.com
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind