Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Drömboende

Letar inspiration till en cool citylägenhet och fastnade för Olivia Wildes snygga lägenhet i NYC.

Mycket elegant men ändå en industriell känsla. Älskar att hon har samma kök som jag. 🙂

Ha en härlig torsdag, vilken bra dag det kommer att bli!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, tyckte denna kändes lite opersonlig fast jag gillar den ”cleana” stilen. Vet inte riktigt vad som gör det. Tror att det saknas en färgklick i rummen.Tycker du har lyckats så bra med ditt hem vad jag sett från dina foton i alla fall.

  Hanna 2015-01-22 11:30:00
  Svara
 • Nyfiken fråga, inte kritisk: Tröttnar du aldrig på Barcelonafotöljer och Gubilampor? Ibland tycker jag att det känns som alla personliga val är opersonliga, därför att dom finns hos alla! Typ ” Alla gillar samma typ av annorlunda saker….”. Gillar ditt hem eftersom det såvitt jag minns inte innehåller ovanstående ,-D

  Anette 2015-01-22 11:21:00
  Svara
  • Svar på Anettes kommentar.

   Hej Anette, jo jag är för det mesta trött på det mesta :). Det ingår ju i att se så mycket olika grejer hela tiden. Därför går jag ifrån det hemma. Men den här lägenheten tyckte jag ändå hade förvaltat det fina mörka golvet med ljusa möbler, badrummet var superflott. 🙂

   Andrea Brodin Engsäll 2015-01-22 11:29:00
   Svara
   • Svar på Andrea Brodin Engsälls kommentar.

    Absolut snyggt! Frågan var inte kopplad direkt till bilden utan allmänt fundersam. Tycker att inredning blir allt mer mainstream i dom snabba sociala medierna och då funderar jag ibland hur lätt man fastnar i att vilja ha samma saker som alla andra. Inte för att man eftersträvar att vara lika utan därför att hjärnan attraheras av det vi ser ofta. Måste vara knivigt att inreda då många hämtar inspiration från samma håll. Tro mig jag äger oxå en Daggvas…. Tycker det är så befriande med tex din gästtoa och tapeten du valt till matplatsen. Mer färg till folket och tack för inspo. I sommar kommer det att bli en grön heltäckningsmatta i sovrummet. Det har jag drömt om sedan du/ni la in det i ett tv-program för 100 år sedan(Till salu?) Ser för övrigt fram mot att besöka Villa Källhagen när det är klart. Hade dom som kund(resturangsäljare) på 90-talet och har inte varit dit sedan dess. tack för bloggen. <3

    Anette 2015-01-22 13:40:00
    Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind