Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tusenmilaservice 

Det gäller att förbereda sig för en sommar med superstark sol, saltvatten och poolbad. 

Traditionsenligt körde jag på en tusenmilaservice innan avfärd. Alltid samma procedur. Ansiktsbehandling före och efter semester samt detox efter. Alla efterrätter och glas rosé ska rensas ut. Men än är vi ju inte där. 🙂 

Gick till urgulliga Emelie på Revivekliniken. Helt galet bra behandling. Hon liksom ”nöp” in olika naturliga och kallpressade (I like!) serum och boosters för att förbereda huden för en lång sommar. Ni är flera som mailat senaste dagarna och frågat om min hudvård. Nu vet ni!    

Det här märket kör jag nu, Biologique Recherche. Återkommer med omdöme.  

Sen får man inte glömma bort händerna och fötterna. Jag kör på shellac/gelish som sitter snyggt 2-3 veckor utan att man behöver bekymra sig om flagnande lack. Matcha gärna med dotterns rosett… Haha.  

Sen har träningen kommit igång ordentligt. Sprungit nästan varje dag eller kört ”dirty dozen”. Börjar känna av det. Både i träningsvärken men också lite mindre mjukt hull. 😉 Känns bra att ha kommit igång. Hade så otroligt arbetsintensiva veckor innan jag åkte att jag knappt hann sova. Istället för träning blev det latte och kanelbulle som höll mig igång. Väldigt gott och uppiggande där och då men kanske inte så långsiktigt hälsosamt.

Nu har jag och kanelbullen gjort slut, åtminstone tillfälligt.  Uff och pust… Nyckeln till att komma igång tycker jag är att springa långsamt. Bättre att lufsa 4k än att köra järnet i en. Samma med cirkelträning. Bättre två cirklar med bra teknik än tre som ger dig träningsvärken från helvetet som gör att du inte tränar på en vecka. 

Vad är ditt bästa motivationstips att komma igång med träningen efter uppehåll? 

Kram!

Time for some much needed TLC for my body and skin. Feels so good to get back in shape. xxA 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • De där shortsen var mycket snyggare på dig än mig!
  Jag har haft en paus (välförtjänt efter Stockholm Marathon) och det är trögt att komma i gång, men jag gör som du och lunkar på. Hellre långt än snabbt så att säga.

  Annika 2015-06-24 12:48:21
  Svara
 • Heja på med din träning!
  stiljustnu.blogg.se

  lena appelqvist 2015-06-24 10:52:01 http://stiljustnu.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag har kört deras fantastiska kult-ansiktsvatten p50 i en månad ungefär och det märks verkligen!

  Annika 2015-06-23 18:45:01
  Svara
 • Stort tack Andrea!

  Själv vet jag hur bra jag mått i min bästa form så den känslan att få vara stark och orka vara aktiv under sommaren motiverar mig. Har insett hur roligt jag tycker det är att hålla igång vare sig det är pass på gymet eller hike. Samt att vilja sträcka på mig när jag är på stranden. 🙂
  Det som fått mig att fortsätta träna under senaste sommrarna är vetskapen om att det aldrig blir någon uppförsbacke när hösten kommer. Bara köra på. Unnar mig hellre under sommaren och tar tag i kosten när hösten kommer än börjar från noll med träningen.
  Har också insett att en del av lyxen med ledighet är att min hinner träna. Trodde aldrig jag skulle komma dit innan. En annan motivation är när jag provade shorts idag. Började se resultat av löparbenen och det bidrog till en extra runda efter jobbet, gick på ren stolthet. Det känns så kul!
  Tack för svar om hudvård, hade tänkt köra inför sommaren men tänkt att det kanske var sen men känns som läge att ge huden lite kärlek.

  Tack för att du fortsätter inspirera och peppa under semestern!
  Ha det fint!

  Jo 2015-06-23 18:30:22
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind