Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hur lägger man livspusslet?

Alltså. Livspusslet. Det känns som jag inte gör annat än lägger bit efter bit efter bit efter bit.

Just nu är det liksom full fart. Det är kul, något jag vill och gillar, jag jobbar med kunder/projekt/saker/uppdrag som är roligt. Så ”all is good”. Det är bara det att allt ska hända samtidigt. 🙂

Samtidigt som allt annat på någe vis (som min faster Sussi skulle säga).

Idag är en sådan ”samtidigtdag”. Upp tidigt i Geneve, sitter där och jobbar hela morgonen, mot flyget, sitter med datorn och jobbar hela resan, åker direkt från Arlanda (med barnen) till Ikea för att handla lite grejer inför morgondagens filminspelning här hemma (i dagarna två). Åker vidare till Asplunds för att hämta piff till i morgon, åker till lampaffären och köper en lampa vi ska ha i morgon. Kommer hem, skriver ut ett avtal, springer iväg till uppdragsgivaren för att få det påskrivet (barnen cyklar bredvid), hemma igen – värmer färdiga pannkakor i ugnen, vilket är emot alla mina matprinciper – att ge dem helfabrikat, men ibland får de ekologiska dinkelpannkakorna stå tillbaka för livet!

Sedan bad, tandborstning, godnattsaga, packa fotbollsväska, gympakläder, dansväska…

Nu är det dags att montera ihop lampan jag köpte. Check. Sen ner i bilen och hämta bordet jag köpte på Ikea. Montera. Sedan förstyla allting, dra ett varv med dammsugaren, inte glömma att betala för bordet jag ropade in till en kund på nätauktion så att leveransen kan gå iväg från Malmö till min kund jag ska ha inrett färdigt till på fredag. Stämma av med min agent i Usa, blogga!!, packa upp allt från resan så att det inte är väskor överallt när filmteamet drar in i morgon bitti 06.45. Vi börjar så tidigt så då måste barnvakten komma och ta kidsen till skolan för annars kan ju inte jag filma och ja just det, jag är ju själv så hon måste komma ännu tidigare och även hjälpa med frukosten, måste messa och påminna. Måste stryka den där skjortan också som jag ska ha på mig i morgon. Och inte glömma att maila målaren om torsdagens styling så han har rätt färgkod.

Joråsatte. Någon som känner igen sig? Hur gör ni? 😉

häst colombia

 

Lite mer chillat på den här underbara bilden vi tog i Colombia.

Ha en fin kväll, nu ska jag livspussla! KRAM

A busy, crazy, hectic week ahead. But so much fun. Trying to get as much done as possible without tearing myselt to pieces. 😉 xxA 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Du är fantastisk som orkar allt detta och med ett leende, det lyser alltid igenom dina texter tycker jag.
  Jag löser också situationer med genvägar som hämtmat, kanske hoppa över barnens bad och jag tycker inte man ska vara rädd för att be om hjälp.
  Jag uppskattar detta inlägg, kram!

  Karin 2015-10-07 10:44:29
  Svara
 • Att tänka på allt jag faktiskt hunnit med och inte allt jag inte hunnit med hjälper mig. En dag i taget och så pauser ibland. Inte skjuta upp saker utan bara görat som du brukar säga.

  Jenny 2015-10-06 12:05:06
  Svara
 • Känner igen mig……hela tiden ligga steget före….

  Ida 2015-10-06 10:53:11
  Svara
 • Du gör det bra! Jobba hårt och mycket är kul bara du lägger in lite pauser också. Man behöver tack och lov inte vara perfekt.

  Anette 2015-10-06 10:13:35
  Svara
 • Jag minns när livet var så. Brukar säga till min man : Hur orkade vi? med träningar, tidiga bandymornar, heltidsjobb, tre barn? Och dessutom hade vi middagsgäster jätteofta? Kanske bara för att känna att man hade ett vuxenliv också? Nu har vi kommit in i andra andningen. Lediga helger där vi kan gå på stan, impulsgå på operan, åka på en resa för vi har råd nu. Och samtidigt ha vår stora familj i närheten. Livet blir faktiskt bara bättre och bättre. Ha aldrig dåligt samvete för pannkakor ”på burk”. Mycket bättre än en sönderstressad mamma. Kram <3

  Anna 2015-10-06 09:40:09
  Svara
 • haha alltså hjälp, blev typ matt bara av att läsa detta. Vilken superwoman du låter som 😉 heja!

  ISA 2015-10-05 23:08:21 http://isabyl.devote.se
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind