Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hotell på Island

Vilka härliga dagar.

Även om det är rätt kallt så är det så magiskt vackert, så karg natur, så otroligt annorlunda vyer och vänliga människor.

andrea brodin

Byltat på mig allt jag har med mig, haha. Jacka från Jott (finns på NK eftersom någon av er frågade och ja det är fuskpäls), mössa/Pierre Robert, megastor sjal/Lindex.

Två hotell jag kan rekommendera so far:

101 Hotels i Reyjkavik.

101 hotel iceland IMG_0905 IMG_0907

Om man vill ut i vildmarken är ION så häftigt.

Så här såg det ut igår när vi kom fram…

ion luxury hotel iceland

Som ett strandat rymdskepp! Självklart med sitt eget varma bad. Så grymt härligt att sitta i värmen utomhus.

ion luxury hotel iceland

Bilden ovan är tagen från deras sajt, ville inte ha med mig kamera i poolen…

Ha en fin dag, nu väntar trekking och mer natur. Längtar.

KRAM

Two great on hotels on Iceland that I can recommend. 101 in Reyjkavik and ION on the South coast. The adventure continues! xxA

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag uppskattar och läser din blogg varje dag. Tyvärr är det så irriterande att så fort man skrollar på din sida, kommer det upp en remsa i nederkant med andra bloggar och jag menar så fort man rör musen. Detta skymmer dina bilder och man får sedan stå helt stilla på sidan för det inte skall dyka upp igen. Något som också är irriterande när man kommer in på bloggen (men som jag står ut med), är att den dimmas tillfälligt för att bereda plats för olika reklaminslag. Jag förstår att man finansierar en blogg på det här sättet, men tyvärr jag blir så frustrerad att jag slutar läsa din blogg, eller också får jag kanske arbeta med mina mentala problem, hehe.

  Helena 2015-10-24 12:31:50
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena, jag fattar vad du menar. Tyvärr har jag ingenting med det att göra, jag ”skriver” ju bara och allt tekniskt inkl annonser sköts av metromode.se så tyvärr kan jag inte ändra något där. Hoppas du orkar följa mig ändå 🙂

   andreabrodin 2015-10-25 09:40:22
   Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind