Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy del 4

Dags för en liten update med Jaxy!

Berätta Jaxy, sist vi pratades vid hade du precis kommit hem från Schweiz (del tre) och tyckte livet i Stockholm var rätt tråkigt. Hur har det gått? 

Jovars, jag har vant mig. Tyvärr. Men saker och ting tog lite mer fart i september så då kom jag ur min post-semester-depp. Tydligen rätt vanligt såg jag när jag googlade ”boooooring + Stockholm”. Men nu är jag glad igen. Oj så glad jag är faktiskt. Alla jag ser måste jag hälsa på, gärna ett litet lyckoskrik också om jag hinner med! Matte har börjat ta med mig lite mer i sin jobbvardag också. Nu när jag kan uppföra mig bättre. Hon pratar om att någon måste köra företagen vidare nu när hon ska vara hemma med bebisen och då är ju jag väldigt lämpad.

Men kan du verkligen uppföra dig bättre? Var det inte något som hände häromdagen – i stil med kissa inne på Spar som du gjorde i somras (del två)

Asch jag tyckte inte alls det var så farligt. Vi var på en pressfrukost och det var boooooring så jag passade på att kräkas på mattan mitt under presentationen. Tre gånger hann jag med faktiskt. Sådär ”ulk ulk ulk ulk” så att alla hörde. Ville dra till mig lite uppmärksamhet, sån är jag liksom. Sen förstörde jag ett styrelsemöte i 2,5h som matte satt på. Det var också booooring så då tuggade jag av mitt koppel och sen löpte jag amok i konferensrummet och på deltagarna. Då kände jag verkligen att jag levde, så kul!

Annars då, hur ser en vanlig dag ut? 

Först väcker jag matte runt 06.30. Hon kan ändå inte sova nu med den där bullen i ugnen tänker jag. Då tar vi en kort promenad så att jag får göra det jag behöver så att säga. Sen blir det frukost för mig och minimänniskorna. Har jag tur faller det ner någon smula på golvet som jag raskt mumsar i mig. Sen lämnar vi de små godbitarna vid skolbussen och DÅ börjar det roliga. För antingen tar jag och matte en längre promenad runt Djurgården, matte pratar något om att hon måste ut och gå så hon håller sin stressnivå i schack – eller ännu bättre – husse tar med mig på en löptur. Då är jag riktigt nöjd efteråt. Sen blir det cykling till möten hela dagen och någon mindre promenad på kvällen. Jag är en morgonhund kan man säga.

Får jag inte min motion äter jag upp något direkt. Häromdagen slaktade jag mattes älskade Flattered-tofflor. Då blev det lite dålig stämning. Sen köpte hon ett par lågpristofflor på Zara till sig själv istället, ifall jag skulle få upp toffellusten igen.

Är det någonsin några downs i ditt liv Jaxy? 

Downs, nej det vet jag inget om. Jag har bara lärt mig ordet positiv! Men en sak jag verkligen inte uppskattar är att klippa klorna. Då vrider jag mig som en ål i mattes famn. Och nu när hon är som en tunna har hon lite svårt att hålla mig. Hehehe, tji fick hon, även om hon gör ett bra jobb i att hålla fast och klippa samtidigt. Snackar något om att det är ofräscht med hundar som har för långa klor. Jag säger – let it go, let it goooooo!

Nej, nu måste jag kila, såg just att matte hittade benet jag gömt under hennes kudde – måste gömma om det. So long!

psst, här hittar du del ett!

jaxy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej. Jag tror att jag har Jaxys helsyster, för visst kommer hon ifrån en uppfödare i Knivsta? ☺ Hon är jättefin och kul att följa hennes utveckling jämfört med vårt lilla monster!
  Kram Jennifer

  Jennifer 2016-10-11 09:09:50
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer, ja Jaxy kommer från Knivsta. Det vara bara två tikar tror jag i den kullen. Så kul! 🙂

   andreabrodin 2016-10-11 19:48:25
   Svara
 • Heja Jaxy!

  Jenny 2016-09-23 22:06:23
  Svara
 • Hej o Vov vov

  Tack för en ännu en intervju med coola Jaxy, alltid lika skoj att läsa
  Kram

  Nettan 2016-09-23 19:29:02
  Svara
 • Vad kul att läsa om din dag Jaxy!! Jag håller på dig ?

  Annika 2016-09-23 16:11:50
  Svara
 • Charmig sötvovve, så cool. Vår hund skulle älska dig!

  Hanna 2016-09-23 13:34:12
  Svara
 • Sån jädra söt-korv!!

  Annika 2016-09-23 13:17:33
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind