Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nyårslöfte 2017

Ja så var det dags. Nyårslöftena för 2017.

Egentligen är jag inte så mycket för ”löften” men man kan ju ha ett tänk, kanske en önskan eller en målbild.

Here we go:

– Mer jobb av det slag som jag haft i år. Dvs events, stylingar, tv och bloggsamarbeten. Det är kul, inspirerande och med en flexibilitet som funkar med en liten bebis.

– Bättre organisation, ta hjälp med det. Måste jag göra allt själv? Blivit bättre på det, men måste ta mer hjälp med det som inte är mina kärnområden (typ bokföring…).

– Träna minst tre gånger i veckan för att hålla stressnivåerna i schack och energinivåerna på topp. Det räcker med en powerwalk, men något måste jag göra.

– Planera mina och barnens veckor bättre så att alla vet när vi ska göra läxor, inlämningar osv ska ske så det inte blir onödigt tjafs om det.

– När det inte är jobb eller ”måsten”, maxnjuta här och nu. Det måste jag verkligen bli bättre på. Här och nu. Här och nu…

– Stretcha mer. Jag är såååå stel. Målet är att nå mina tår när jag böjer mig fram till hösten. Kanske kan klara det om jag börjar nu, hehe.

Vad tror ni? Hur tänker ni?

KRAM

inspiration vardagsrum

New Years resolutions – or more like ”New year plans” for 2017! xxA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Stel ja… känner igen, och inser att det nog måste ha med åldern att göra. Är egentligen en utpräglad spinning/running-person, men inser att något måste göras för ökad smidighet osv. Jag brukar köra ”30 days of yoga with Adriene” på youtube. Börja från början el hoppa in när blivit mer avancerat. Perfekt framför brasan eller under den där dötiden runt nattningen!

  Åsa 2017-01-02 23:59:40
  Svara
 • Vill sååå gärna tipsa om yinyoga! Lugn och med låååååånga stretchar, kanske 4-5 minuter, där du även kommer åt bindväven. Läs på om den. Kanske finns den i närheten av där du bor (vet inte om du hittar något på youtube – och i så fall kvaliteten av det). När man kört några pass är det rätt enkelt att fortsätta hemma själv. Lycka till med vigheten och hoppas du och familjen får ett fint år!

  Annette 2017-01-02 20:54:04
  Svara
 • Kopierar alla utom det översta 🙂

  Maria 2017-01-02 18:00:32
  Svara
 • Testa en yogaapp om du vill bli smidigare. Den jag har har 10-15 min långa pass som är lätta att klämma in i familjelivspusslet. För mig är det lättare att följa ett program än att planlöst träna själv. Jag är inget större fan av yoga som gruppträning men min app har fått mig att känna mig lite mindre som en ovig tant.

  Sara K 2017-01-02 16:47:19
  Svara
 • Om du vill bli lite smidigare föreslår jag att du laddar ner en yogaapp. Jag har testat yogapass tidigare och haft lite svårt för det där med att andas i kör och kännt mig klumpig i jämförelse med de andra men testade av en slump ett yogapass i min träningsapp och gillade det! Det finns appar som har 10-15 min långa pass man kan köra. Perfekt på kvällen när man inte vill köra något allt för högintensivt och väldigt enkelt att göra hemma. Det är härligt att inte känna sig som en stel gammal tant längre.

  Sara K 2017-01-02 16:42:38
  Svara
 • Den finaste gåvan/löftet man kan ge sig själv och sitt lilla barn, är att bejaka sig själv och ta hand om sig så att man mår bra. Barnet suger ju åt sig alla känslor och vibbar i sin omgivning från första stund och känner alltså in hur mår vi. Från första stund är vi deras föredöme. Själv ångrar jag idag att jag inte var mer närvarande när barnen var små. Istället ägnade jag mig för mycket åt ”oviktiga” saker. Det inser jag nu.

  Hälsningar från en trebarnsmamma med små barnbarn

  Ann 2017-01-02 12:48:51
  Svara
  • Svar på Anns kommentar.

   Ja det är ett så bra tips, det är inte lätt att prioritera ibland. Men tvätthögen, den är lätt att bortprioritera… 🙂

   andreabrodin 2017-01-09 22:29:05
   Svara
 • Live life here and now it is the key to the future be present in little things and moments it gives strenghts for bigger things. A little person building his/her life on strong presence and connection.

  Ingrid 2017-01-02 09:50:34 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind