Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Bebis Update

Dags för en liten bebisupdate! Det här är ju ingen mammablogg, men jag vet att många av er som läser är gravida/nyblivna mammor/mammor.

Lilla Isabella har ju hunnit bli snart sex veckor och har blivit så stor! Kinderna är äppelrunda och nacken är nästan helt stadig. Det går verkligen fort.

6-veckorskrisen är vi mitt i och 3-veckorskrisen har vi klarat av. Det har inneburit att hon mest av allt vill bli buren eller vara med hela tiden, annars är det gnäll. Att ligga själv i fem minuter gillas inte! Så jag har blivit väldigt bra på att bära med vänsterhanden och göra i princip allt annat med högerhanden samtidigt. Tänk klä på sig, sminka sig, diska, dammsuga, plocka undan, bära saker, blogga, spela sällskapsspel, laga mat, bädda sängen, rasta hunden, snöra skorna (nåja).

Normalt sett sover hon i sin söta vagga från NG Baby och den älskar hon, men nu när vi är på resande fot kan vi ju inte släpa med den. Då får hon sova i sin vagn på nätterna och det funkar över förväntan faktiskt. På sikt får vi skaffa en resessäng tror jag.

vagga ng baby

Annars är hon väldigt inrutad vilket är skönt. Vaknar nästan samma tid jämt, äter samma tider och sover bra på nätterna, även om hon förstås vaknar för att äta två gånger. Minns att det tog ett tag innan de sov hela natten. Än så länge går det bra rent sömnbristmässigt, men min sockerkonsumtion har ökat med tusen procent tror jag. Oups!

Sina första kläder har hon vuxit ur sedan länge. Det går verkligen fort.

Jag försöker jobba/vara borta/träna när hon sover för att mysa så mycket som möjligt när hon är vaken och det funkar rätt bra. Om det varit en tuff natt brukar vi sova en timme ihop på eftermiddagen, så mysigt.

Man blir ju rätt bra på att jonglera livet också. Två större barn som ska ha sitt, en hund och annat som hör ”livet” till. Det går, men man måste ta god tid på sig. Saker som förut tog max fem minuter tar nu åtminstone 15. Typ klä på sig ytterkläderna och komma in i bilen. Haha, hjälp!

Nästa vecka börjar skola och rutiner igen, det ska bli ganska skönt även om vi maxnjuter av jullov nu.


Isabella och livvakter! 

KRAM

Baby soon six weeks old, time is flying! xxA 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Andrea Brodins webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind