Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Svar på era frågor

Okidoki, här kommer svar på en hel del frågor ni ställt sista tiden. Jag har inte prioriterat att svara på alla era kommentarer (förlååååt) men jag har inte hunnit.

Här är i alla fall lite info på saker ni undrat, haha.

Hej Andrea,
Tack för en härlig blogg – inspirerande och personlig! Måste bara fråga om du fortfarande äter de där Pantogar för håret. Ditt hår ser så friskt och tjockt ut.
Sophia

Yes det gör jag. Tog en paus under graviditeten (även om jag tror att det är ok att äta), men nu har jag börjat igen. Här kan man se före och efter! 

Går i väntande tider och längtar såklart efter bebis, men är så sjukt sugen på att träna ”på riktigt” igen.
Kollar barnmorskan magmuskelatruen eller hur funkar det?
Jag har hört att många går till kilopraktorer eller kinesologen efter grav för att lägga bäckenet till rätta, har du testat något av det efter någon av dina graviditeter?

Hej, jag gick till en kiropraktor efter graviditeten med Diana men efter det har jag inte gjort något. Funderar dock på att gå till en naprapat och få lite hjälp med bröstryggen. Yes, barnmorskan kollade magmusklerna, även om jag redan visste att de var ok, haha. Lycka till med bebisen.

Hej Andrea!
Vilken fantastiskt inspirerande blogg du har!
Jag har en fråga ang din blogg den 9/1 med underbara bilder på fina Jaxy.
Var har du köpt hundväskan i svart/neongrönt med svarta tassar på?
Jag har en liten valp på ingång och jag vet att hon skulle älska väskan.
Tack på förhand. Hälsningar Elisabeth

Den hittade jag på Granngården i Barkaby! 🙂 Här kan man läsa om när vi flög med henne i somras.

jack russel

Hej Andrea, vilket härligt inslag imorse. Ser fram emot söndagarna när du är med i Nyhetsmorgon. Blir alltid väldigt inspirerad. Har en grå soffa hemma och har köpt den gröna elefantkudden från Svenskt Tenn. Tycker dock det är väldigt svårt att hitta kuddar (i lite billigare prisklass) som matchar den. Har du några bra tips? Ha en fin dag./Lena

Spana in Jotex, Mio och Åhlens. De brukar ha prisvärda kuddar. 🙂

Hej! Du klär dig alltid med stil tycker jag, men jag undrar vad du har för kläder på dig till vardags när du är hemma o inte ska iväg någonstans. Går du någonsin med mysbyxor? Har du några tips på myskläder med ”stil”? 

OM jag går med myskläder hemma. Det enda jag har på mig efter klockan 19, haha. Jag har en cashmereset från Soft Goat som jag bor i och ett par mjukistajts från Rituals som är det skönaste jag haft. De är svarta och inte så ”fula” som många mjukisplagg kan vara. Tvärtom, med en snygg lite oversized tröja så kan man nästan lura någon att man inte är mjukisklädd… Sen gillar jag linnen och t-shirts från Bread & Boxer, de är supermjuka och har snygg passform.

Hej tänkte bara höra vart ni köpt erat matbord det är helt fab. 

Det kommer från Jonathan Adler och jag älskar det. Blir glad varje dag när jag ser det.

andrea work

Var hittar man snygga koftor?

Jag älskar koftor och koftset. Om jag skulle göra det enkelt för mig skulle jag gå i t-shirt och kofta varje dag. Jag har alla sorters koftor, med lång ärm, 3/4-ärm, i bomull, ull, cashmere och i alla möjliga färger. På Zara hittar man ofta enklare koftor i fina färger, även Softgoat har fina, både lite längre och kortare. Hos Davida har jag hittat koftsetet på bilden nedan. De kortare koftorna tycker jag är snyggt till kjol/klänning medan de längre passar fint till tex jeans. Nyligen hittade jag en kofta med fina detaljer på Marville Road. 

cashmere

Vad pratar ni för språk hemma?

Tänk det här är en av de vanligaste frågorna jag får! Jag och barnen pratar svenska, jag och Ced pratar engelska och barnen och Ced pratar engelska. Alla fyra pratar engelska ihop. Isabella pratar vi svenska, engelska och franska med.

Ha en fin eftermiddag! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Andrea! Tack för en superhärlig blogg! Vet du om det går att köpa Pantogar i Sverige? Tack på förhand!

  Sofie 2017-01-23 13:05:23
  Svara
 • Vilket underbart set med kofta kan i blek puderrosa med vita kanter…
  Fastnade i morse framför Livlys fönster behövde byta tillbaka till vanliga glasögon hade inte längre behov av solglasögon…
  Men till Livlys koftor – så små o så välgjorda
  med fickor och blek rosa sååååå söta….

  Ingrid 2017-01-22 17:08:22 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Ett tips angående flerspråkiga barn – viktigt att varje förälder pratar med barnet på sitt eget modersmål. Detta dels för att barnet då håller isär språken dels för att det lär sig varje språk ordentligt det vill säga utvecklar den där känslan för språket som man bara har för sitt modersmål. Sedan kan jag tipsa om att ställa lilla Isabella i kö till Franska skolan om ni vill ha en bra skola med fokus på franska. Är själv mamma till nu vuxna barn som är helt tvåspråkiga och det är verkligen en stor fördel i dagens alltmer globala samhälle. Lycka till!

  Sofia 2017-01-22 17:02:32
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind