Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy del 7

Dags för en liten intervju med Jaxy igen! Den lilla pälsbollen har ju hunnit fylla ett år. Födelsedagsfirandet ser du här.

Berätta Jaxy, vad händer i livet? 

Ja du, vad händer inte? I mitt liv är det alltid full fart. Och är det inte full fart ser jag till att det blir det. Jag är liksom så full av energi hela hela hela tiden. Det spelar ingen roll att jag sprungit runt Djurgården med husse eller travat runt med barnvagnen en timme. Jag har så mycket spritt i benen!

Så vad gör du då Jaxy?

Ja då roar jag mig själv. Jagar en tennisboll hemma fram och tillbaka så att matte blir galen och dammråttorna hopar sig av all min päls jag springer av mig, slaktar något gosedjur som barnen osmart glömt på golvet innan de gick till skolan, smyger iväg med mattes tofflor eller äter upp bebisens nappar. Det har jag fått en liten fäbless för måste jag säga.

Hjälper du till lika mycket med bebisen?

Oh ja. Hon är min egen lilla docka. Minsta pip så är jag där för att trösta. Sen måste hon ju göras ren hela tiden. Maken till smutsig bebis, vet inte vad hon gör. Om jag inte slickar ren henne ordentligt vet jag inte vad som händer. Särskilt runt öronen är jag lite extra noga.

Hur är det med självförtroendet då?

Ja det är ju som vanligt på topp. Men jag blev jagad av tre hundar i en park för ett tag sedan och sen dess har jag blivit lite skällig mot andra hundar. Som osäker liksom. Fast jag är ju Kaxy Jaxy så jag har lite identitetskris kan man säga. Matte säger att jag är i puberteten och att man kan bli lite konstig då. Konstig? Jag! Det tror jag inte…

Annat kul som händer? 

Ja Vilma är rätt mycket hos oss nu för tiden. Det är ju höjdpunkten i mitt liv. Då skojbråkar vi med varandra dygnet runt. Jag drar henne i skägget runt runt i rummet, ligger på henne, biter på henne och busar med henne precis hela tiden. När hon åkt hem brukar jag sova i 24h. Hon också. Men jag älskar henne verkligen och blir jätteledsen varje gång hon åkt. I gengäld för allt dragande i hennes skägg brukar hon ta min mat…

Du brukar ju alltid försätta din matte i lite pinsamma situationer. Vi minns ju särskilt när du kissade i matbutiken i somras. Något nytt du hittat på nu? 

Ja, hehe. Matte tog med mig ut i längdspåret när vi var i Åre. Då passade jag på att springa så fort att jag välte omkull en annan skidåkare som först åkte rakt ut i terrängen och sedan ramlade i den djupa snön. Matte fick stanna och hjälpa henne upp och allt blev lite pinsamt tydligen. Inget jag märkte dock, hade fullt upp att bita på mattes stav.

Tack för intervjun Jaxy. Här hittar du förra intervjun. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag läste först: ”ramlade i den djupa sjön” ???

  Mia 2017-01-27 19:22:21
  Svara
 • Hahaha Jaxy är min idol 🙂 Det här inlägget gjorde min dag!

  Amie 2017-01-25 10:28:25
  Svara
 • Tack för den fina uppdateringen Jaxy

  Jenny Ågren 2017-01-24 20:11:16
  Svara
 • Jay och Vilma sjukt söta ihop!

  Hanna 2017-01-24 19:38:34
  Svara
 • Intervjuerna med Jaxy är så himla roliga i sina beskrivningar hur en hund tänker känner o resonerar…

  Ingrid 2017-01-24 19:25:54 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Så himla roligt att läsa Jaxys inlägg!

  Gertrud 2017-01-24 18:37:24
  Svara
 • Älskar intervjuerna med Jaxy! Verkar vara en härlig hund, haha.
  Hög igenkänningsfaktor, har två beaglar hemma som varit sjukt livliga under sina 3-4 första år. Den nu mer 6-åriga (och betydligt lugnare) går under smeknamnet ”Terroristen”, den vände man inte ryggen till eller lämnade ensam ostraffat…

  Linda 2017-01-24 14:41:26
  Svara
 • Maken till sött yrväder finns nog ej!!

  Annika 2017-01-24 13:58:51
  Svara
 • Älskar dina intervjuer med Jaxy.

  Annika Bergström 2017-01-24 13:13:08
  Svara
 • ”asgarv” jag bara älskar Jaxy blir intervjuad. Det är så klockrent. hoppas jag får skriva så när du lägger energi också på dina braiga tips och förslag
  /Mimmi

  Mimmi 2017-01-24 10:42:00
  Svara
 • Kaxy Jaxy, du är för härlig. Jag tycker matte ska skriva en hel (bilder-)bok om dig. Hon skriver så medryckande om dina vådliga äventyr att man inte kan låta bli att le stort.

  Lis 2017-01-24 09:40:13
  Svara
 • Hej

  Tack för en fin och skojig intervju med dej Jaxy, alltid lika spännande att se vad som händer i ditt liv. Tack för bilderna också
  Kram Nettan

  Nettan 2017-01-24 08:49:59
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind