Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy

Hå hå ja ja, dags för en intervju med lilla mig igen. Ja alltså jag, Jaxy!

Happy Friday och allt det där i all ära, men för mig är det alltid Happy. Jag är ju liksom en ganska så happy hund. Idag var jag så uppspelt och happy att jag lekte med Ivars fotboll i flera timmar hemma. Vi hade så kul. Det är som en brottningsmatch med bollen kan man säga.

Annars då Jaxy, du är ju inte valp längre, har du mognat? 

Nej men jag kommer nog alltid vara ung i sinnet. Vissa säger att det kommer med rasen, men jag är ju också en unikt glad hund. Jag har alltid känslorna ”all over the place” och kan skrika av glädje när jag ser min familj igen efter att de varit borta i fem minuter.

Något kul bus du hittat på nyligen? 

Nja, inget i stil med att kissa inne på Spar, äta upp mattes alla datorladdare eller så. Men jag äter ju upp varenda napp jag ser. Och en faktura satte jag också i mig. Sen sätter jag mig gärna på min mini-människa. Jag gillar ju att sitta på Isabella i allmänhet och min kompis Vilma i synnerhet. Men nu är Vilma nyopererad i benet så vi får inte ses. Jag är tydligen för vild.

Får du tillräckligt med motion då, nu när det är en bebis hemma?

Både ja och nej kan man säga. Jag går barnvagnspromenad varje dag, men det går ju såååå långsamt. Så då har jag utarbetat en strategi där jag drar så mycket i kopplet som jag bara kan. Då orkar de inte hålla mig så länge utan surrar fast kopplet i barnvagnen. Då blir det fart! För då drar jag barnvagnen med mig och min matte måste nästan bromsa vagnen för jag blir så ivrig. Jag är ganska bra på att vara ivrig.

Något annat hyss du har för dig?

Ja, jag har blivit jättekompis med grannarna! När barnen kommer hem smiter jag ut ur lägenheten och bekantar mig i trapphuset. Grannarna har hittat mig på alla våningsplan. Tur att det inte är så många i huset så de vet vart jag hör hemma. Ibland sitter jag längst ner och väntar på hissen. Men jag skulle aldrig rymma. Bara upptäcka lite liksom.

Vad händer framöver? 

Jag har hört mycket om det här med sociala medier, funderar på ett eget instagramkonto. Jag blir ju ganska bra på bild om jag får säga det själv…

Tack Jaxy, vi hörs snart igen!  Du hittar alla intervjuer med Jaxy HÄR. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan!
  Älskar intervjuerna med Jaxy!? Har själv 2 JR och det är verkligen världens bästa hundras.? Måste bara fråga dig varifrån Jaxys halsband kommer? Det är verkligen supersnygg!
  Mvh / Anna

  Anna 2017-03-21 14:28:11
  Svara
 • Jaxy?❤️?

  Hanna 2017-03-18 16:06:53
  Svara
 • Alltså intervjuerna med Jaxy är helt oslagbart roliga….

  Ingrid 2017-03-17 21:33:26 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Av alla inlägg i bloggvärlden är nog Jaxys inlägg mina favoriter!

  Elisabeth 2017-03-17 20:37:12
  Svara
 • Voffsingen med bus i blick. Jag måste göra en intervju med min Leidy på bloggen nu känner jag! ha en bra helg!

  Pia Widlund 2017-03-17 14:57:26 http://www.piaw.se
  Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind