Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Randig tröja, Snapchat och Beaute Pacifique. 

Vilken dag. Fullt ös från 06 då lilla snäckan tyckte att vi skulle gå upp. Och vem kan motstå en jollrande och synnerligen glad figur och strålande sol?

Haft ett spännande möte idag som jag hoppas leder framåt, kul!

Har också haft två ”egobooststunder” idag. Först en timmes tennis. Jag har så otroligt ont runt skuldrorna och det spelar ingen roll hur mycket jag stretchar/masserar så släpper det inte. Så någon tipsade om tennis som en bra sport att få igång blodcirkulationen i det området. Känner mig på riktigt som ny!

Sedan har jag också tagit tag i min hy. Nu när alla gravidhormoner gått ur kroppen så är det så torr så torr. Min ”hudvårds-Emelie” är mammaledig så en kompis tipsade om Madeleine på Aleris som bannade mig lite för att inte ta hand om min hy. Nu ska jag köra med ett serum varje kväll och en A-vitaminkräm varannan för att försöka få tillbaka lite lyster och bli mindre torr. Fick också tipset om IPL för att få bort bruna fläckar i ansiktet som man tydligen får under graviditeten men som inte går bort av sig själv. Någon som provat? Just nu är allt torrt – ansiktet, kroppen, håret. Håret faller dessutom av i drivor så jag mumsar mina hårpiller som aldrig förr. Men det är ju klassiska ”post-pregnancy-syndrome” så inget att hetsa upp sig över. 😉

Har också på er inrådan testat Renee Voltaires ”Nutella” istället för det aningens mindre hälsosamma originalet. Såååå god! OMG.

beaute pacifique

Ska också läsa den här boken, verkar spännande!

img_0414.jpg

Så har vi roat oss att ta foton med alla roliga snapchatfilter. Hahaha. Den här randiga tröjan har också blivit en favorit, gillar de snygga knapparna i sidan.

Nu – burrata och Cedrics grymma pasta. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vad söt hon är! Goding! 🙂 Ett tips om skulderbladen, har samma problem nämligen och en 1åring hemma. Går till en jättebra massör som tipsade om att strecha bröstmusklerna ordentligt och gärna flera gånger om dagen. Att de musklerna blir längre och sträcks ut gör att musklerna bakom skulderbladen inte behöver jobba lika mycket. Har funkat för mig 🙂

  Lotta 2017-03-27 17:33:45
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Ja just det, det har ju någon massör också sagt, så bra att du påminde!! Stretch stretch blir det.

   andreabrodin 2017-03-29 13:25:34
   Svara
 • Alltid roligt att läsa din blogg! Glöm inte E vitamin som är det allra bästa för hy och hår ?kram

  Maria 2017-03-25 18:31:06
  Svara
 • Jag hade små blodbristningar på näsan efter en frisbee som träffade lite olyckligt och efter år av smink och ilsket röda märken så fort solen tittade fram tog jag mig mod att kontakta Akademikliniken. Efter fyra IPL-behandlingar är de borta för alltid. Passade på att jämna till några ärr när jag ändå var där. En av de bättre investeringar i mig själv som jag gjort!

  Ingela 2017-03-23 23:00:04
  Svara
 • Jag fick också bruna fläckar i ansiktet i efter graviditeterna. Tog två IPL behandlingar som var det bästa jag gjort då dom gick bort snabbt o smärtfritt, jag var på Aktiv Hudvård på Mäster Samuelsgatan, kan verkligen rekommendera dom.

  Therese Donati Hanngren 2017-03-23 21:23:04
  Svara
 • IPL! Det bästa jag någonsin gjort för min hud. Gå till en hudläkare som KAN hud. Den kunskap som en hudläkare har är det jag vill ge min hud.
  IPL gör att bruna fläckar försvinner och det finns inte någon kräm i världen som hjälper så som IPL. Lycka till!

  Carro 2017-03-23 20:35:41
  Svara
 • Peeling lörd morgon skall det va…
  Tel vill hela tiden skriva k…
  Torrheten i hyn skall man alltså få bort med hjälp av peeling om inte det framgick klart…
  O Biotherms nattoil serum skulle jag ta med om jag fick välja 3 saker till en öde

  Ingrid 2017-03-23 19:46:29 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Recept på den grymma pastan tack ?

  Linda 2017-03-23 19:01:57
  Svara
 • Ja jag fick också bassning nyligen bra visserligen att använda Biotherms fantastiska ser dag o natt samt creme för optimalt resultat o för att krämerna skall ta på djupet behövs peeling kräm 1g per vecka fick bli körd morgon så sagt o gjort köpte Bobbi Brown peeling tas bort med varm bomullspad under massage o efter 5 min….
  Det är som sagt mkt med det jordiska.. ?

  Ingrid 2017-03-23 18:56:43 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind