Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Snygga jeans – Levis 501 Skinny

Igår såg jag ut så här under eventet i Nacka Forum.

Jag har länge varit sugen på ”innejeansen” just nu, Levis 501 Skinny. Men det passade inte alls mig. Alltså inte alls. Hahaha. Så mycket för att man vill vara fäääääshion. 🙂

Hur som helst så kan jag inte riktigt släppa tanken på ett par jeans med högre midja och med rå kant nedtill. Jeansen nedan på första bilden är gamla och finns inte i butik längre. Dessa hade jag när jag kom…

Men en av gästerna jag intervjuade var deras personal shopper Carolina Henning, som övertalade mig att testa dessa godbitar. Lite stretchigare och lite – eh – mer figurvänliga än de Levis jag provade förra veckan. Dessutom håller de ju allt ”löst” på plats.

Nu måste jag bara vänja mig vid silhuetten, man får ju en mycket mer kurvig look. Jeansen är Crocker (modell Sharp)/JC, skorna är nyfyndande (199:-)/Zara och blusen har ni sett förut men är ju bara så fin / Baum und Pferdgarten (strl 36).

I bakgrunden ser ni barnrumsinredning från Sprall, snygg divan/soffa från Sweef och kuddar från Ceannis. Den vackra klänningen på dockan kommer från Thernlunds.

Nu ska jag tacka för mig och veckan som varit och inta ryggläge framför en bra film. Nästa vecka blir lite lugnare (haha säger jag varje söndag och så blir det fullt ös ändå), då ska jag försöka komma ikapp här hemma. När jag jobbar mycket prioriterar jag bara jobb + familj. Vilket resulterar i att det är kaos här hemma…

KRAM

Have been looking for a pair of high waisted jeans for a while but the ”bloggers favourite”, the Levis 501 Skinny just didn’t look good on me. Happy I found these ones instead. Just have to get used to the more curvy silhoutte. xxA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Andrea Brodins webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind