Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy del nio

Så var det dags igen. En intervju med vår lilla solstråle Jaxy.

Hur går det Jaxy, vad har hänt sen sist? 

Jo tack, det rullar på. Jag sliter gosedjur i stycken, hetsdrar barnvagnen och äter upp barnens mat. Precis som vanligt. Nu äter jag även Isabellas gröt, OMG den är så god. Jag sitter liksom och hypnotiserar matte tills hon ger mig vad som är kvar i skålen. Sen passar jag på att rengöra flickebarnet ordentligt. Hon har ju noll bordsskick så det är mycket gröt som ska bort. Jag tar ett litet tugg på hennes sked också. Tydligen finns det inte en enda sked som inte har märken av mina tänder i sig. Make your mark nr 1.

Men nu när du är större, har du lagt dig av med några ovanor då? 

Nej herrejösses, allt är en del i min större plan (klick). Som att jag gillar att ha tungan lite lite ute. Eller alltid sitta på folk och fä. Fä som i Vilma till exempel. Sen älskar jag ju att sova i sängen. Något som min husse initialt var mycket starkt emot. Men när han sov djupt smög jag upp och tog upp residens bland dunbolstren. Moahahaha.

Någon pinsam situation du försatt din matte i i vanlig ordning? 

Jadå, det är ju min stil. Utmana ‘na litegrann. Jag la en liten klutt på golvet när vi var på en plåtning. Inget stort, mer som en liten kotte. Så att man inte riktigt såg men kände lukten så att säga. Så de fick leta riktigt ordentligt innan de kom på mitt hyss. Make your mark nr 2.

Sen kissade jag två gånger igår när jag var med matte på möte. I konferensrummet. De hade en sådan där konstgräsmatta som matta inomhus, så jag fick feeling och satte mig lite skönt sådär. Gräs som gräs va?

Du verkar ju fortfarande rätt busig Jaxy? 

Jo men är man jack russell och on a mission så att säga så kan man inte hålla på och knähunda sig. Här är det action som gäller. Jag säger som Margret Thatcher – one must DOOOOOOO. Mitt koppel är nu lagat på tre ställen då jag tuggat på det lite här och där. Mest där…

Tack Jaxy, vi ses snart igen. Här hittar du alla intervjuer och hyss med Jaxy. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ha ha! Älskar dessa intervjuer!

  Alexandra 2017-04-21 20:24:07
  Svara
 • Så vansinnigt roligt att läsa dessa intervjuer! Jobbigt att sitta på bussen och göra det bara! Trevlig helg!

  Elisabeth 2017-04-21 16:08:05
  Svara
 • Jag älskar dina intervjuer med Jaxy. Min man får höra också,
  måste ju ha högläsning av dem så klart.

  Elisa 2017-04-21 15:34:51
  Svara
 • Det är tur att du är så söt då Jaxy, since you have no manners..yet 😉

  Annika 2017-04-21 13:07:01
  Svara
 • Haha,dina intervjuer med Jaxy är såååå roliga,förgyller dagen,tack:)

  Anette 2017-04-21 12:37:44
  Svara
 • Haha intervjuer med Jaxy är hysteriskt roliga, stort tack Jaxys matte att man får läsa dem här 🙂

  S 2017-04-21 12:20:36
  Svara
 • Fina Jaxy, Du har hamnat i helt rätt familj!

  Hanna 2017-04-21 09:26:18
  Svara
 • Hej

  Tack för yterliggare en underbar o skojig intervju. Detta var en bra start på morgonen… Ha en fin helg
  Kram

  Nettan 2017-04-21 08:41:35
  Svara
 • Min dotter, 8 år och autistisk, älskar hundar och således intervjuerna med Jaxy. Jag läser dem högt för henne eftersom hon inte har kläckt läskoden ännu. Hon skrattar ofta så att hon nästan ramlar ihop. ”Jag vill ha en sån hund mamma!”… Nja… Kanske inte riktigt en så busig hund tycker ju jag. 😀

  Frida 2017-04-21 07:58:00
  Svara
 • Precis vad jag behövde på morgonen 😀😀

  Helena 2017-04-21 07:27:29
  Svara
 • Vilken bra start på dagen o läsa Jaxy nyheterna😄

  Ingrid 2017-04-21 05:07:53 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Jag skrattar ihjäl mig när jag läser dina intervjuer med Jaxy. Du har en underbar humor, förlåt Jaxy har en underbar humor…

  Ann-Christine 2017-04-20 22:57:43
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind