Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinn gardiner

Dags för en liten tävling tycker jag, alldeles för länge sedan.

Tävlar ut två paket gardinvåder till två personer i det fina mönstret Bali från Jotex.

Det man vinner: Ett 2-pack gardinlängder med dolda hällor i halvpanama med tryckt mönster. Skötselråd: Tvätt 40°. Krympning max 5%. Material: 100% bomull. Storlek: Bredd 145 cm, 250 cm längd.  

Så här fint kan det bli:

Tips/råd: Om du vill lugna ner uttrycket i en stormönstrad gardin så kan du matcha den med en enfärgad längd.

Så här är du med och tävlar:

Kommentera nedan (med din email i fältet avsett för detta, det är bara jag som kan se) varför du ska vinna och hur du skulle styla med den här gardinen hemma och i vilket rum.

På söndag kväll (23/4) meddelar jag vinnarna!

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Tack för gardinerna! Jag hämtade ut dem i fredags.

  Helena 2017-05-08 16:51:54
  Svara
 • Jag skulle kombinera denna härliga sommargardin med en romantisk spetsgardin i offwhite. Binda upp med rosa omtag ganska högt för att få in så mycket sol som möjligt. De skulle hänga i våra två fönster i vardagsrummet 😊

  Sara 2017-04-23 07:25:44 http://tillords.com
  Svara
 • Jag skulle använda gardinerna i vårt väldigt vita kök, det behövs färglada textilier här för att göra rummet mer mysigt och inbjudande.

  Linda 2017-04-22 19:48:53
  Svara
 • Jag ska precis flytta hemifrån in i min första lägenhet. Jag vill gärna ha lite färg hemma, men det är svårt att bryta av tänket när man letar efter nya saker. Jag tänker mycket vitt och svart precis som många andra gör. Jag tänker mig dem här gardinerna i mitt sovrum då det blir det där lilla extra som bryter av allt det där vita som kommer vara därinne, det tillsammans med lite kuddar med färg kommer vara kanon fint.

  Alexandra 2017-04-22 15:00:58
  Svara
 • Wow så fine gardiner, de hadde passet perfekt i mitt soverom👍

  Heidi lyche 2017-04-22 11:45:34 http://heidi.lyche@ebnett.no
  Svara
 • Hej, mina gardiner, om jag ens skaffar, har fram tills nu varit vita eller gråbeige. Jag följer din blogg och ser hur mkt trevligare och ombonat det blir med färg och mönster men att ta steget och förändra hemma känns ovant. När jag såg gardinerna från jotex kändes direkt att dem här måste jag skaffa och ännu gladare blev jag när det nu finns en chans att vinna dem !! Tack för all inspo. Härlig att följa din blogg. Häls Nina

  Nina 2017-04-22 08:31:18
  Svara
 • WoW, älskar verkligen Bali och mitt hjärta slår lite extra för Ubud. Gillar verkligen din blogg och Jaxy…hundälskare som jag är!😉
  Dessa vackra gardiner skulle passa helt fantastiskt bra i mitt nya vita sovrum och få mig att varje morgon tänka och drömma om en ny resa till Bali och Ubud…Önskar dig och familjen en fin helg!🐕

  Anna 2017-04-21 23:03:41
  Svara
 • Får en härlig känsla i kroppen av detta blommiga och exotiska mönster. Nu är jag mogen att från att alltid valt enfärgat på gardiner välja dessa 🙂 Skulle ha dem i mitt vardagsrum med vita väggar där de skulle liva upp i fönstret!
  Behöver mer blommig glädje i mitt liv🌸

  Helena 2017-04-21 21:17:41
  Svara
 • Dessa gardiner skulle bli pricken över i till mitt nyinköpta hus. Min nya soffa är grå och väggarna vita så dessa gardiner skulle lyfta hela vardagsrummet med sitt fina mönster. Du är en så fin inspirationskälla med sin blogg. Tack för den Andrea.

  Caroline la Fontaine 2017-04-21 21:01:07
  Svara
 • Jag skulle vilja ha dessa gardiner i gubbvännens vardagsrum. De nuvarande är så solblekta.

  Helena 2017-04-21 20:37:38
  Svara
 • Dessa skönheter skulle få hänga i vårt annars så vita sovrum, där vi har en stor kontinentalsäng med ljusbeige huvudgavel, vita sängbord, en vit byrå och så lillans vita spjälsäng. Vi har vår säng mittemot fönstren som går från golv till tak. Detta mönster skulle påminna oss om vyn vi hade från hotellet på vår smekmånad på Seychellerna. Man kan nästan känna den tropiska doften när man ser mönstret! Denna ljuvliga känsla skulle jag önska åt vårt sovrum.

  Monika M 2017-04-21 20:34:32
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha denna gardin till mitt kök, har Andreasbordstablett i grön färg och denna gardin skulle matcha galant😊

  Kajsa 2017-04-21 19:58:56
  Svara
 • Å vilket härligt mönster! Den ena gardinen använder jag till att klä om en dyna i vår nyinförskaffade ”antika” rottingsoffa som står på den ljuvliga verandan på landet. Förhoppningsvis räcker det till en kudde och en bit bordsduk också. Den andra gardinen kommer att hängas upp vid altandörrarna ut mot ängen för att skydda mot kvällssolen. Mönstret blir en härlig kontrast till allt det ljuva vita, allt spröjs och skira pelargoner. Hälsningar, Anna

  Anna 2017-04-21 19:57:29
  Svara
 • jag skulle hänga upp dessa i matrummet på landet. Sååå fina tillsammans med öppna spisen & matsalsmöblerna. Vi snackar succé!

  Sofia Arkelius 2017-04-21 17:48:26
  Svara
 • Dessa ljuvliga färgsprakande gardiner skulle passa perfekt i mitt andra hem som är på soliga Costa Blanca kusten. I mitt vardagsrum fönster kan jag se denna blomsterprakt mot den vita kalkade väggen.😄 Ingela

  Ingela Lööf 2017-04-21 16:01:52
  Svara
 • Jag är en person som älskar mönster och framför allt blommor!!! Jag behöver nya gardiner i vardagsrummet. Efter omtapeseringen för 4 månader sedan har inga gardiner kommit upp. Det är vita tapeter med stor blommiga mönster, till detta behövs färg och liv i form av gardiner. Dessa gardiner i tävlingen skulle passa perfekt!!!

  Pernilla Lindholm 2017-04-21 15:54:16
  Svara
 • Hej
  De skulle vara fina o passa utmärkt i mitt sovrum
  Ny säng m beige huvudgavel har införskaffats
  Fåtölj i fårskinn från ABC Collection o litet brunt bord Skulle ta upp färger bla grönt i kuddar o pläd Trevlig helg hälsningar Ann-Charlotte

  Ann-Charlotte Larsson 2017-04-21 15:32:50
  Svara
 • Inte så många rum att välja på. Men skulle bli varmt och mysigt i ”stora rummet” aka min lgh. Om man inte räknar sovdelen/köket.

  Ulrika 2017-04-21 14:45:41
  Svara
 • Andrea, gardinerna skulle passa utmärkt i min lilla 1:a..
  Hoppas på tur..
  Vårliga hälsn/eva

  Eva 2017-04-21 14:35:56
  Svara
 • Som en del i min plan att våga mer mönster hemma skulle ju dessa passa perfekt. En fondvägg i grönt finns redan i rummet där dessa gardiner skulle vara perfekta. Hoppas hoppas… Trevlig helg!

  Sara 2017-04-21 12:07:38
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja att min mormor skulle vinna detta. Hon har aldrig unnat sig något sedan de byggde och flyttade in i sitt hus 1962. Gardinerna som hänger i deras vardsrum är mörka och gör att rummet känns litet, sa jag att gardinerna är lika gamla som huset, dvs 1962. Hon kommer från en generation där hon sätter alla andra framför sig själv och jag vet att hon skulle bli så glad med lite nytt till huset samt att det skulle ge ett sådant lyft till rummet.
  Jag kan verkeligen se hur mönstret skulle passa ihop till deras teak och rotting-möbler.

  SARA 2017-04-21 09:46:45
  Svara
 • Hej Andrea!
  Så snygga gardiner! Jag har länge funderat på att byta ut våra sovrumsgardiner men inte hittat något som jag gillar. Vi har väldigt neutrala färger i vårt sovrum och dessa gardiner skulle bli en riktig färgklick men ändå ge ett ombonat intryck. Grönt är min favoritfärg och då kan man plocka upp den och använda till kuddar och en pläd.
  Hoppas att jag har tur och vinner!
  Med vänliga hälsningar
  Anneli

  Anneli Hall 2017-04-21 09:17:31
  Svara
 • Anledning till vinst är ju att nu är huset tomt, barnen utflyttade, lilla rummet- ja VAD ska vi göra med det? Redan fina gröna väggar, som väl skulle matcha de läckra gardinerna- kanske ett litet skrivbord, fåtölj? hylla? syrum? Möjligheterna är oändliga för tillfället- och- jag funderar ju redan på gardinval 🙂

  Maggan 2017-04-21 09:14:45
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind