Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Heltäckningsmatta, Ananas, Tjockt hår

I det här inlägget förekommer reklam och några annonslänkar för festkläder, mattor, ananaser och tjockt hår. (Noppie/Layered/Leila Lindholm/Ogeborg/Jab/Bauhaus/Bukowskis Market/Jotex/K-rauta/Hornbach/Linoleumkompaniet/Kvm2). 

Här kommer svar på lite frågor ni ställt i mail/kommentarer senaste tiden!

VAD ska man ha på sig på dop? Särskilt om man behöver amma! Har du några godbitar att dela med dig av? Letat överallt på stan men har blivit blind av ALLT som finns därute. Tack för svar! 

Ja att amma och gå på fest är ju ingen toppenkombination rent klädmässigt. Tycker generellt amningskläderna är – sådär. Men jag tyckte den här vinröda varianten var fin eller den här blåa. Jag hade den som gravidklänning (annonslänkar) och den var sååå fin. Bilden nedan är från Årets Mama-galan som var fyra dagar innan Isabellas ankomst.

Hej, var kommer din matta i vardagsrummet ifrån? 

Den kommer ifrån Layered Interior och jag tror modellen heter Greek Keys.

Underbara bilder! Gillar verkligen ditt hår – så fräscht. Tar du fortfarande preparatet du visade tidigare? Skulle uppskatta om du vill ge ut namnet på det. Trevlig helg!

Jag äter inte preparatet just nu. Har en liten paus endast för att tabletterna är slut. Men det är ju helt enastående. Tyvärr går det inte att köpa i Sverige och det finns inget som liknar Pantogar, jag har kollat innehållsförteckningen. Är du utomlands i sommar, löp och köp! Här ser du mitt hår före efter.

Underbar ananas! Var hittar man den?!? Tack för fantastiskt inspirerande blogg!

Jag har ju jättemånga ananaser hemma så jag vet inte exakt vilken du menar, men tror det är ananasen med lock på du menar. Jag har två stycken, en som kommer från en webshop (försöker komma på vilken – kan ha varit Jotex) och den andra har min kära vän Lisa köpt åt mig som ”Isabellapresent” på Bukowskis Market. Och apropå ananaser, spana in Leila Lindholms vintageananasprint (annonslänk). Såg det på hennes instagram idag och blev kär.

Var hittar man fina heltäckningsmattor? 

Ja det här är ett eget inlägg framöver känner jag, det finns såååå många varianter. Budget – Bauhaus/K-rauta/Hornbach, lyx – Ogeborg/Jab/Kasthall. Allt beror på kvaliteten och mängd tencel/viskos. Förra veckan var jag på Kvm2 i Norrtull och hittade lite olika varianter. Tänker en mix i nya huset av billigare (barnens tv-rum) och dyrare (mitt sovrum, hehe). Till Källhagen har jag använt mycket från Ege Carpet och i mitt sovrum här i  lägenheten hade jag först en från Linoleumkompaniet men efter en färgolycka blev det Bauhaus.

Nu – zzzzzz.

KRAM

Answering some of your comments and emails you’ve asked me lately. xxA

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej!

  Undrar om man skulle kunna få lite experthjälp med inredning? Vad som passar i textilväg till cararramarmor (grå-vit)? Har i mitt badrum vitt kakel på väggarna medan golv samt runt handfat marmor. Vilka färger är snygga att matcha med? Badrumsmatta? Handdukar?

  Tack för en bra blogg!

  louise 2017-06-01 08:56:53
  Svara
 • Hej!
  Ja tack, gärna inlägg om heltäckningsmattor. Skall göra om ett arbetsrum till mitt nya sovrum framöver och funderar just på fin heltäckningsmatta. Men vet inte ens i vilken ände jag skall börja…

  Mia 2017-06-01 08:35:09
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind