Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

In i kaklet

Nu är det sista rycket innan sommaren. Jag och Ced gick igenom kalendrarna igår kväll för att försöka synka innan vi åker på ”sommarlov”. Precis som vanligt så sommarflyttar vi till annat land, där verksamheten pågår som vanligt. 😉

Precis som vanligt blir det Frankrike och Schweiz. Det ska bli såååå härligt. Tycker vi har en så bra setup. Vi brukar sitta 1-3h varje morgon med mail/jobb och resten av dagen blir det utflykter, sol och bad. Det är svårt att bara stänga ner som egenföretagare.

Men innan det bär av ska jag moderera ett event, spela in en film, gå på lite olika skolaktiviteter, en sväng Nyhetsmorgon, packa X antal flyttlådor, tömma en lägenhet på stylingprylar, fixa allt med revisorn, sälja av lite möbler, packa lite fler lådor, packa väskor för en hel sommar, åka till Halmstad och gå på fest, spana in Norrsken, köra en livemammapodd i Sturegallerian tillsammans med Anitha, plåta för en reklamgrej och planera ett dop.

Provence style.

Swiss style!

Så mycket kul! Men först – födelsedagslunch för bästa Lussan.

KRAM

Vacation plans, as usual we are ”changing country” for the summer, can’t wait although it’s a lot of fun until then! xxA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  Måste berätta nåt roligt apropå sommar utomlands. Bodde tidigare i Tyskland i många år och varje sommar packade vi våra väskor för att tillbringa sommaren utomlands (för min man o barnen, hemma för mig), nämligen i Sommarsverige! Älskade att lämna stan och flytta till vårt härliga torp. Sen 2,5 år bor vi dock här permanent. Berättade för min man om att ni tillbringar somrarna i bl.a. Gstaad i Schweiz och att jag saknar det där att packa och dra iväg på miljöombyte en lite längre tid varje sommar. Då sa han att vi ju faktiskt också brukade åka dit varje sommar. Fattade först inte vad han menade, så han fick förklara. Vårt torp ligger nämligen på en plats som heter Gestad i Dalsland! Jättekul tyckte jag, hade inte kopplat det alls eftersom vi som bor här uttalar det ‘Jästa’! Så precis som ni hann vi tillbringa 14 sommarlov (och andra skollov) utomlands, i vårt Gestad! Och som egenföretagare gjorde vi precis som ni – packade med datorerna och fortsatte jobba, om än reducerat! Hoppas ni får en underbar sommar i ert ”Gestad” och tack för en rolig och intressant blogg!

  Hälsningar från Kicki i Gestad, Sverige☺

  K Staude 2017-06-03 15:36:39
  Svara
 • Hej, tack att vi får följa dig här i bloggen. När ska du och Anitha vara i Sturegallerian? Två favoriter på samma gång!
  Mvh Frida

  Frida 2017-06-02 20:08:16
  Svara
 • Ja börjar verkligen bli dax för sydligare breddgrader här verkar ju inte vädret stabilisera sig hann inte riktigt hem idag innan det brakade lös..
  Fick skjuta fram min avresa till Frankrike 2d då båda mina brorsbarn o min svägerskans son tar examina kan man ju inte missa men sen…

  Ingrid 2017-06-01 20:46:06 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Semesterlängtan big time. Trevlig sommar fina du. Tack för en superhärlig blogg. ?

  Semmelmamman 2017-06-01 18:27:41 http://www.semmelmamman.se
  Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind