Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy

Jaha Jaxy, kära vän, ska vi ha en pratstund? Vad har hänt sen sist?

Ja alltså sist var jag ju lite deppig. Jag har ju löpt och så. Då blir jag inte mitt bästa. Faktiskt rentav kinkig. Men nu är jag på topp igen. Alltid på topp liksom. Är man jack russel så är man. På toppen alltså.

Jo men det där med ”på topp” har vi ju hört nu några gånger, kan man alltid vara på topp? 

Hur menar du nu? Jag kan bara ett läge och det är liksom glad, jag funderar inte så mycket mer än att jag är glad. Kanske var jag gömt mitt ben. Det här med personlig utveckling känns helt överskattat.

Låter skönt, något annat kul som hänt?

Ja men alltså min människovalp. Vilken utveckling! Hon sitter, vi leker, hon klappar mig. Vi har ett utbyte så att säga. Min kärlek var ju lite ensidig förut. Hon får smaka på mitt ben, jag rengör henne mycket noga och det bästa av allt är att hon äter vanlig mat nu. Förstår ni vilket lyft. Förut fick jag bara slicka i mig gröt, men nu är det allt från avokado till köttbullar med mos. Tyvärr gillar hon mest broccoli så det har jag utvecklat en aquired taste för.

Sen har jag ju träffat på min halvsyster Mischka, vi har samma mamma. Hon är lite hårigare än jag, men lika galen. Hon ser ut som kusinen från landet bredvid mig tyckte hennes matte. Det är för att jag ju är från stan och lite fin i pälsen om ni förstår.

Det här med att komma från stan kan ju vara lite knepigt ibland. Jag är inte så van vid natur och blir lite knasig när  jag kommer fri. För mycket dofter av olika vilda djur därute i naturen. Då kan jag bli lite blyg.

Sen gillar jag att titta på Little Baby Bum med min valp. Vi tittar och sjunger med. En fin stund måste jag säga.

Så har jag varit med på en filminspelning också. Där jag var stjärnan såklart. Jag är väldigt fotogenique, det säger alla.

Något kul framöver då Jaxy?

Johohohoo du! Snart åker vi till strand och sol. Jag har ju en kille på Rivieran också. Vi träffades förra året, han är brygghund men också jack russ. Han jobbar på bryggan vid en av strandrestaurangerna. Han och hans husse hämtar folk från båtarna som inte kan lägga till men vill äta lunch. Han sitter i fören och ser sådär lite solsnygg ut och med vinden i pälsen. I like. Vi får se om han håller måttet i år.

Tack Jaxy, vi ses på Rivieran snart då! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Dom här Jaxy intervjuerna är helt underbara blir alltid upplivad…
  Instämmer i bokförslaget….

  Ingrid 2017-06-06 07:33:54 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Jaxy du är så rolig❤️?

  Hanna 2017-06-05 22:23:02
  Svara
 • Varför inte en intervju med lilla Isabella, kan hundar prata så kanske bebisar också kan det..

  {"author":"Inger" 2017-06-05 10:34:32
  Svara
 • Love Jaxy?

  Sofia 2017-06-05 09:08:08
  Svara
 • Hej på er! Hälsa matte att detta är så kul att läsa! Men en sak, jag har läst att avokado ska vara farligt för hundar? Du kan väl bara be matte kolla upp det? Ha en undrerbar sommar och lycka till på rivieran 😉

  Kram
  M

  Maria 2017-06-05 08:14:55
  Svara
 • Underbar intervju! Håller med förra kommentaren om en barnbok, ”Isabella och Jaxy”.?
  Varma hälsningar.

  Maud Blomfeldt 2017-06-05 08:01:15
  Svara
 • Underbart skrivet.

  Som någon skrev för ett tag sedan, du måste verkligen tänka över om du borde skriva en barnbok med jaxy som huvudperson.

  Ulrika 2017-06-05 05:47:43
  Svara

senaste från Home

Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind