Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Facebook live, YouTube och Film

Hallå kära vänner, nu är jag här. 

Haft en superintressant eftermiddag med hela Metro Mode-gänget. Utvecklare, säljare, marknadsfolk och tech. Väldigt kul och såååå inspirerande.

Vi får lära oss massor av bra saker för att bli bättre bloggare, vilka regler som gäller, vad som trendar osv. Jag är ju en dinosaurie i gänget sett till ålder så det är roligt med all input från alla unga och kunniga medarbetare. 🙂

Efter dagen så kom lite frågor till er upp. Ni vet ju att jag uppskattar er input mycket!

Om du orkar – kommentera gärna nedan på följande:

 • Vad skulle du vilja se mer/mindre av i bloggen? Eller är det bra som det är?
 • Skulle du vilja se lite underhållande och informativa youtube-klipp där jag tex stylar ett rum, skapar en snygg hall eller annat kul inredningsrelaterat (här kan ni själva ”önska” i så fall)? Eller tycker du att jag ska filma något annat som jag själv inte tänkt på?
 • Vill ni att jag kör livestream på Facebook då och då och svarar på era frågor direkt?

Som ni kanske märkt har jag bytt typsnittet i bloggen idag. Jag har aldrig riktigt gillat det gamla och nu tog jag bästa Teknik-Anna direkt efter seminariet haha och fick henne att ändra till det här snygga. Fräscht!

Det kommer också bli lite ändringar och mer tydligt här i bloggen på hur blogginläggen ser ut. Alla mina kategorier och ämnen (Mode/Inredning/Träning/Lifestyle/Resor/Barn-Familj-Hund-Livet) kommer såklart att finnas kvar.

Alla länkar kommer också att komma i en annan färg. Tidigare har jag gjort dem i fet och kursiv stil, men nu blir de i färg så att det är lättare för er att se vad som är vad.

Jaha, jaha.

Nu ska jag skruva lådor till garderoberna, klä soffan i lekrummet med ett nytvättat överdrag (man får ju passa på när soffan ändå är isärskruvad), äta spetskål med hasselnötter och packa upp några lådor till. Vi hade ca 100 lådor och jag tänker att om man gör fyra lådor per dag så är vi klara till månadsskiftet. Vi är uppe i 15 uppackade och så räknar jag med att 10 aldrig blir uppackade. Det är grejer som är kvar sedan förra flytten och mest minnen som jag vill ha kvar men inte behöver vara någon speciell stans. Ja ni vet hur det är…

Jag idag:

JackaJeansFlats (adlinks).

KRAM och TACK för att du läser!

Frågorna igen – man glömmer så fort. Hehe.

 • Vad skulle du vilja se mer/mindre av i bloggen? Eller är det bra som det är?
 • Skulle du vilja se lite underhållande och informativa youtube-klipp där jag tex stylar ett rum, skapar en snygg hall eller annat kul inredningsrelaterat (här kan ni själva ”önska” i så fall)? Eller tycker du att jag ska filma något annat som jag själv inte tänkt på?
 • Vill ni att jag kör livestream på Facebook då och då och svarar på era frågor direkt?

Making some changes and improving the blog, so much fun. There is also a button at the top of this blog where it says ”Translate” were you find the blog translated into English and Spanish (I’m not doing the translation so don’t get upset if the language isn’t perfect… ) xxA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • Youtube absolut
  Du har så god smak
  Håller själv på att uppdatera fritidshuset
  Så kul
  Fortsätt vara DU

  Charlotte Nilsson 2017-09-16 18:57:53
  Svara
 • Håller med de flesta här, att det är så bra som du lagt upp det med allsköns blandning, ditt jordnära sätt gör att bloggen är den första jag följer, lite matnyttigt, inredning, stök å bök, resor, lite Ced å lite barn, men visst älskar jag mer roliga bilder på er hund å hennes förhållande till Strumpan, så tokroligt, speciellt att ”äga genom att sitta på”, hahaa…
  Sen kul att du jagar, har själv möjligheten men Stockholm/Norrland där vår skog/mark finns bökar till det, sen somnar jag på älgpass, har försökt tränat. De som inte förstår varför jakt är ett måste, behöver inte oja sig för det jag skriver.
  Men men…älskar din blogg å för den du är/visar Go bara

  Pia 2017-09-14 23:06:19
  Svara
 • Jag tycker det är såå roligt att följa dig och din blogg. Den har en bra mix och du verkar så trevlig som person.
  Jag tycker det är bra som det är, men ”ögonblicksbild” som du la upp idag vore roligt om du fortsatte med. För perfekt är tråkigt. Jag skulle vilja läsa mer om ditt familjeliv och livspusslet. Jag skulle vilja att du skriver om förvaringslösningar i nya huset, inte minst i barnrummen.
  Klipp med små stylingknep vore uppskattat.
  Jag tycker det är bättre med svar på frågor i bloggen, sällan man har tid att titta när folk kör live.
  Tack för all energi och inspiration du ger.

  Karin 2017-09-14 16:00:58
  Svara
 • Hej! Alltså – med risk för att låta tråkig…jag gillar din blogg precis som den är!! Läser den i stort sett varje dag! Gillar mixen liv, resor, inredning, mode – men eftersom du frågar…lite fler små filmer på inredningsuppdrag säger jag inte nej till! Vill också se film på HUSET när det är klart! Ser verkligen jättefint ut! Inspirerande materialval, färger och tapeter! Som sagt – keep up the good work! Jag är på!

  Christina 2017-09-14 11:28:48 http://www.chpersonalutveckling.se
  Svara
 • Hej Andrea! Bästa bloggen!
  Keep up the good work,
  Vore roligt med YOUTUBE också för variation.
  Kanske du kan visa ombyggnationen i filmklipp?=D

  Maja A 2017-09-14 10:34:00
  Svara
 • Hm, brukar bara skriva när jag har nåt bra att säga men frågar man får man svar. 😉 Liiite mycket klädtips med adlinks tycker jag. Bättre då med dagens outfit.

  Mest gillar jag dina personliga inlägg om vardag och resor. Skulle också verkligen gilla youtube-klipp med stylingtips. Uppskattar mär du svarar på frågor, hade stor nytta av dina tips till min lilla konstnärs barnrum. Tack!

  Ha en bra dag!

  Mimmi 2017-09-14 10:32:08
  Svara
 • Bra mix! Modetips är så kul och älskar Jaxys inlägg. Bra som det är alltså.

  Sofia 2017-09-14 09:47:23
  Svara
 • Hej, här är min input –
  jättebra blandning, gillar din positiva attityd som gör att man själv får litet extra energi. Gillar också din inredning, mode och hudvård som jag har fått mycket tips ifrån om märken, dina resor och inte minst Jaxys inlägg. Självklart kul att följa Isabellas utveckling fast jag inte har någon bebis längre.

  Hanna 2017-09-14 09:30:57
  Svara
 • Hade älskat YouTube-videos, gärna med handfasta tips typ ”tänk så här när du hänger gardiner” eller matchar färger eller vad det nu kan vara 🙂

  Ett tips för ”minneslådorna” (har också ett gäng i källaren hehe) – köp genomskinliga plastbackar (jag har SAMLA från IKEA i flyttkartongs-size) Blir enklare att se vad det är, enklare att stapla och det är mycket mer skyddat än i en vanlig flyttkartong. Det har varit både vattenskada och malangrepp i källarförråden i vårt hus och var SÅ glad att alla grejer var skyddade.

  Tove 2017-09-14 09:29:14
  Svara
 • Tack för en så bra, inspirerande blogg! Tycker den är bra som den är, en bra mix av inredning o privat.

  Susanne 2017-09-14 09:05:46
  Svara
 • Jag tycker det är bra som det är. Inspirerande med både mode och inredning, bra blandning. Håller med om att det räcker med denna kanal, du har en jätteinspirerande blogg. Ha en fin dag!

  Pia Widlund 2017-09-14 08:57:14 http://www.piaw.se
  Svara
 • Hej, lycka till med uppackning av lådor, det väcker minnen.. ja man har ju flyttat några gånger 🙂 Jag är väldans nöjd med bloggen och inte vill jag ändra på något särskilt men ser fram emot lite trädgårdstänk som inte är min favoritsyssla direkt. 🙂

  Jag kan tänka mig både youtube och facebook någon gång.. men som även någon annan skrev, inte på bekostnad av den här fina bloggen, min favoritblogg som jag fått mycket inspiration genom.

  Ha en fin dag!

  Amie 2017-09-14 08:44:30
  Svara
 • Hellre täta inlägg som nu av olika karaktär än att du ska lägga massa tid på film. Håll dig i denna kanal o inte spreta i massa olika som fb, youtube etc

  Malin 2017-09-14 08:36:35
  Svara
 • Du har redan en bra blandning och eftersom du är så duktig på att uppdatera ofta så hittar man i prinip alltid ett nytt inlögg vilket är så uppskattat. Filmer är inte nödvändigt alls, fortsätt så här så tror jag många är nöjda.
  Det vi kanske (?) kan få se framöver är trädgård eftersom den är ett nytt ”område” du inte haft tidigare i bloggen, men det vore bara kul!
  Tack för fin blogg

  Monica 2017-09-14 07:06:55
  Svara
 • Andrea, tack för att du frågar oss! Det bästa med din blogg:

  – din härliga positiva attityd och att det alltid är fart och fläkt
  – täta uppdateringar – vill jag ha energi öppnar jag alltid din blogg
  – kul att du vill testa nya saker – pröva dig fram för vi stöttar dig!
  – älskar inredningen i kombo m mode

  Keep up the good work!

  Theresa 2017-09-14 06:59:40
  Svara
 • Jag tycker att du har en jättebra och läsvärd blogg men skulle gärna se fler glimtar från ditt jobb/dina uppdrag som inredare! Jag skulle uppskatta att läsa mer om hur du just du tänker när du ska inreda, typ när du ska välja tapeter et c. Jag skulle även uppskatta fler handfasta tips och tricks, typ hur löser man förvaringen i en pyttehall, vad gör man med barnens alla leksaker et c. Youtubevideor och liknande behövs inte alls, enligt mig. Hälsningar från ett höstligt Milano.

  Karin i Milano 2017-09-14 06:42:05
  Svara
 • Din blogg är en favorit! Gillar inläggen om inredning skapad av dig, dina fräscha outfits och intervjuerna med Jaxy. Du skriver på ett trevligt och roligt sätt och uppdaterar ofta. Jag tycker inläggen med bilder på inredning från andra tidningar, pinterest etc som du gillar är mindre intressanta. Tycker du är en fena på att skapa glammiga miljöer själv och vill se ännu mer hur du förvandlar ert nya hus. Före och efter bilder, inköpsställen, priser, details. Varför inte göra ”moodboards” på det ni skaffat till nya huset med länkar till inköpsställen eller vad grejerna/färgerna etc heter likt de sammanställningar på kläder du redan lägger ut?! Kram!

  Anna W 2017-09-14 05:22:43
  Svara
 • Tycker din blogg e jättebra bra mix med kvicka kommentarer o roliga inslag som verkligen kan vända en down dag Jaxy intervju t.ex…. varit tufft denna sommar o sista tiden med sjuk mamma o nyligen bortgången.. . Många mornar har en titt i bloggen varit en start kick på dagen.. .
  El Isabellas utveckling…
  Dagens klädsel ovan päls o matchande skor o jeans super läckert o snyggt…🤗

  Ingrid 2017-09-14 05:19:02 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • MINDRE mode, så ointressant vilka kläder eller skor du har; we couldn´t care less. Gärna färre inlägg om dina Tv4-reportage. Den som är intresserad lär ju ta del ändå!
  MER heminredning. Du har en unik och färgglad inredningsstil som skiljer sig från alla trista bloggerskor/bloggare därute med sina lika tråkiga svartvita hem. Bjud mer på fina bilder på DINA inredningsval. Mer resereportage. Renoveringsbilder är jättekul förstås. Tipsa om bra hotell, restauranger etc. Du lever ju det goda livet och vi vill att du tipsar! Det tycker vi iallafall 🙂
  Heja Andrea!!

  Carl & Helena 2017-09-14 01:53:13
  Svara
 • Det är en bra mix i bloggen men gärna ännu mer inredning!!! All typ av inredning!!! Youtube klipp hade varit super roligt😁.
  Tack för en inspirerande blogg fina du.

  Therese 2017-09-14 00:16:15
  Svara
 • Din blog är jättebra som den är. Bra mix. Mycket kul att se bilder från er husrenovering.

  Gudrun 2017-09-13 23:39:09
  Svara
 • Bloggen er fin som den er! Elsker din innredningstil og gleder meg til å se fortsettelsen i huset!

  Kristine 2017-09-13 23:20:23
  Svara
 • Hej.Du har en fin mix i din blogg och du ger ett sympatiskt och ödmjukt intryck .Ser fram emot fler bilder från ditt hus och är fascinerad över din förmåga att få till det med olika mönster och färger. Kanske lite filmer från olika event och styling.

  Catrin 2017-09-13 22:45:39
  Svara
 • Mera glamm! Före och efterbilder på ditt hus! Aktiviteter med familj och vänner!

  Lisa 2017-09-13 22:37:14
  Svara
 • Tycker bloggen är toppen! Ser gärna bilder från nya huset både interiört och exteriört. Gillar mixen av inredning, resor, bebis och mode.

  Jenny 2017-09-13 22:20:20
  Svara
 • Hej!
  Din blogg är redan så fräsch o inspirerande utan för mycket reklam hit o dit…
  Kul att följa flytten till ön och din ödmjukhet i allt du sysslar med!

  Fortsätt att vara den du är med din familj😎👍

  Kram från oss i Roslagen o Småland//Masse

  Helena Wahlgren 2017-09-13 22:06:21
  Svara
 • Inga speciella ändringar, tycker att det är en mycket bra mix! Gillar även dina listor, sammanfattningar, typ ”tre bästa just nu”, ”hur komma igång med träning efter bäbis” osv, strukturerat och bra :-). Bäst tycker jag är din positiva och jäklar-anamma inställning till det mesta. Något att lära av och ta efter! Videos och klipp behövs inte för min del.

  Åsa 2017-09-13 22:01:13
  Svara
 • Hej!
  Först tack för en bra blogg 👍. Tycker du ska fortsätta skriva som du gör och blanda med ditt liv, mode, inredning etc.
  Kram
  Tina

  Tina 2017-09-13 21:54:42
  Svara
 • Tycker din blogg är super!
  Skulle gärna se tips på tweenie rum. Har en dotter som är lika gammal som din äldsta och skulle tacksamt ta emot tips till hennes nya rum, eller bra inspirationskällor.
  Filmklipp är alltid roligt!

  Sofia 2017-09-13 21:50:44
  Svara
 • Hej Bloggen är bra som den är. Du uppdaterar ofta och inläggen är varierade. Nu när du ör husägare kanske det blir andra utmaningar både med hur man ska bygga och inreda. Större möjligheter att få till det som man vill är det ju också. Kul att höra hur du tänker om det. Jaxy på youtube skulle nog göra succé .

  Jenny Ågren 2017-09-13 21:34:23
  Svara
 • Väldigt bra blogg men ser gärna Youtube klipp på styling

  Anita 2017-09-13 21:21:28
  Svara
 • Jag tycker att bloggen är perfekt som den är. Filmklipp är inget jag efterfrågar. Hellre att du fortsätter med täta uppdateringar.

  Maria 2017-09-13 21:20:23
  Svara
 • Skulle vara kul med något filmklipp🙂

  Helena 2017-09-13 21:07:06
  Svara
 • Jag tycker att det är bra som det är! Du uppdaterar så ofta! Det är roligt! Jag blir ofta inspirerad av dig fast jag är mycket äldre och i en helt annan livssituation. Du är en generös person som ger mycket av dig själv och ditt liv. Jag läser ganska många bloggar men du och Elsa Billgren är bäst! 🙂

  Anna 2017-09-13 21:00:43
  Svara
 • 1. Mer inredning och flera personliga inlägg, tack!
  2. Både styling och det du själv kommer på.
  3. Ja. Det kanske går bra med insta live också ?

  Sabina 2017-09-13 20:57:36
  Svara
 • Hej
  Tycker att du har en bra balans med focus på inredning.
  Respektfullt och trevligt upplägg.
  Vore bra med filmklipp.
  Olika teman. Färgsättning.
  V-rum,kök,badrum, hall ..m.m
  Förvaringsmöjligheter!
  Tack för en energigivande blogg.

  Elisabet 2017-09-13 20:40:41
  Svara
 • Din blogg är fantastisk. Du verkar så ödmjuk med båda fötterna på jorden 🙂
  Att få se ännu mer före och efter bilder på ditt nya hus hoppas jag verkligen på.
  Vardagsinlägg är också kul att läsa för du skriver så inspirerande vare sig du skriver om roliga saker eller lite mer jobbiga saker. Älskar dina updates om både er baby och Jaxy.
  Livestream på Facebook vore superspännande!
  Ha det fint och tack för en riktigt bra blogg.

  Mia 2017-09-13 20:37:16
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind