Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Intervju med Jaxy och födelsedag

Idag fyllar älskade lilla Jaxy två år!

Det måste självklart firas med en intervju. Vi gör den på skype förstås. Jaxy är ju en modern hund.

Jaxy – det var en tag sedan sist. Hur mår du?

Ja alldeles för länge sedan här på bloggen. Känner mig bortglömd. Min matte fastnade i något renoveringsträsk och efter det har jag inte alls fått den uppmärksamhet jag förtjänar. Men som jag brukar säga till andra i min situation – ta uppmärksamheten då! 

Så då äter jag på saker – gärna något julpynt, ligger precis vid/på hennes fötter så att hon inte ska missa mig, går precis bakom henne runt runt i huset, lägger mig mellan henne och husse i sängen för att verkligen markera min närvaro, trycker mig mot ytterdörren då jag förstår att hon ska gå någonstans. Då kan hon inte missa mig.

Man får hålla sig framme helt enkelt.

Sen skäller jag jättehögt så att hon måste se mig. Hehe. Man är väl smart.

Men din energi då, hur får du utlopp för den? 

Jo förstår ni, min lilla människovalp Isabella har ju utvecklats något alldeles rasande fint. Till att börja med har hela min kosthållning ändrats då allt hon äter ramlar ner på golvet åt salig mig. Nu kan jag knappt se en pasta eller broccolibit längre. Vilma däremot är ju inte direkt bortskämd utan gluffar glatt i sig allt hon ser. Hon är inte så smart.

Men sen går Isabella och hämtar saker och kastar till mig. Oh la la, vi har så kul. Allra roligast är tennisbollar. Ibland rullar den in under soffan och då blir jag olycklig. Då hjälps vi åt att leta.

Något annat kul som har hänt? 

Jag har varit modell också. Jag är jättebra modell. Helt rätta måtten och så. Faktiskt kan jag sitta i samma pose jättelänge, det är ju inte likt mig i vanliga fall. Man är väl smart.

Jag jobbar ganska mycket som personlig tränare alternativt ”pace keeper” också. Man ska ju röra på sig och allt det där. Matte behöver verkligen röra på sig. Jag noterar bullarna men säger förstås inget. Man är väl smart.

Hur är relationen med Vilma då?

Åh det har varit så slitsamt. Stackars Vilma har opererats och var nära döden. Jag ylade floder. Men nu är hon bättre så jag kan använda henne som fåtölj igen. Thank god.

Något favoritställe hemma? 

Elementet i sovrummet eller sängen. Där ligger jag och blickar ut över ägorna.

Ägorna? Tomten är väl pytteliten?

Märk inte ord nu. Lidingö är mitt.

Hur firas födelsedagen? 

Ja vi kommer att fira den i helgen istället eftersom alla övergivit mig för sol och bad. Jag tänker leverpastejtårta, ben, Vilma på besök och så kanske en extra kul löptur med matte. Man är väl smart.

Grattis Jaxy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Grattis Jaxy!

  Josefine 2018-01-10 09:51:29 https://daystyle.se/
  Svara
 • Varma och hjärtliga gratulationer på din 2-års dag Jaxy.
  Älskar och längtar alltid efter dina inlägg ”Jaxy”
  Håller verkligen med om att detta verkligen är ett ämne till en underbar barnbok.
  Gör det innan någon annan ”snor” idén. Kram

  Veronica 2018-01-09 23:05:32
  Svara
 • Hur roligt är inte det här,humor på hög nivå. Som någon skrev här….en bok (barnbok om en liten hund),du är duktig. Gratta Jaxy 😊🐕

  Margreth 2018-01-09 22:27:06
  Svara
 • Hej
  Vovvo Jaxy, Grattis på 2 års dagen, nu är du stor flicka, vad mumsigt för dej med leverpastejtårta. Alltid lika skoj att läsa intervju med dej Jaxy och idag blev de på din dag
  Ha en fin dag och snart kommer matte o husse och din valpflicka Isabella hem
  Kram

  Nettan 2018-01-09 21:09:21
  Svara
 • Underbart!
  Du borde skriva en barnbok!

  Cissan 2018-01-09 21:00:01
  Svara
 • Grattis Jaxy! Vilken lycka när du återförenas med din flock snart!

  Hanna 2018-01-09 20:53:18
  Svara
 • Haha,älskar dessa intervjuer,klok hund😀

  Anette 2018-01-09 19:27:01
  Svara
 • Underbar intervju igen skratt skratt dessa intervjuer är verkligen uppiggande med flera glada skratt.

  Ingrid 2018-01-09 18:19:35 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind