Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Snygg hemsida

Hallå kära bloggläsare, happy onsdag.

Sista dagen för oss i paradiset. Jag har just kommit tillbaka från en stadig löptur där jag och Isabella i vagn körde backintervaller medan brorsan och hans flickvän fortsatte till bageriet och köpte med färska croissanter. Dessa ska nu avnjutas i skuggan med utsikt över havet. Livet.

Men men men, mailen och jobben rullar på som vanligt och nu är det tryck på grejer vill jag lova. Så kul!

Har en fråga till er – ni är ju mitt kloka bollplank.

I vår ska jag förnya min bloggdesign. Hur tycker ni att den ska se ut? Frågor till er: 

1) Vad gillar du med formen för nuvarande bloggen?
2) Om du vill ändra på något vad skulle det vara?
3) Har du någon websida/blogg du tycker är riktigt snygg och vill tipsa om? Det kan vara bild, uttryck, typsnitt, känsla etc.
4) Vilka andra bloggar läser du?
5) Vad skulle du vilja se mer av i bloggen?

Älskade vänner hjälp mig nu! 🙂

KRAM och TACK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hej!
  Jag fastnade på din blogg när ni flyttade till hus och började inreda det. Följer dig för inredningens skull så vill se mer inredning och mindre hund och bebis.

  Lina Edvardsson 2018-01-12 09:36:28
  Svara
 • Hej! Utöver din så läser jag även Carl Bildts blogg, han är mycket allmänbildad och har ett brett perspektiv på världsläget som det är roligt att få ta del av. Läser Ebbas sporadiskt, gillar ffa hennes bilder på klänningar men det har varit väldigt dött där det sista.
  Det som jag gillar med din blogg är att du sprider positiv energi varje dag och delar med dig av tips på kläder och smink. Dock skulle jag kanske önska lite fler plånboksvänliga alternativ. Lite mer budget fast med stil/lyxkänsla.

  Elisabeth 2018-01-11 21:35:05
  Svara
 • Har alltid gillat din ”enkelhet” med bloggen, att man inte behöver bläddra sönder sig i sidan med olika hänvisningar som fler och fler ägnar sig åt. Har lämnat flera av dessa bloggare, dels av bläddrandet, dels av bloggare som nästan söker ”terapi” med sin blogg. Det kanske bara är jag, men älskar mer och mer enkelhet, din enkelhet, ju mer avancerat en blogg ska framställas, tappar jag intresset, man har ju faktiskt ett eget liv med, så bloggbesöket ska vara enkelt och snabbt.
  Sen gillar jag din mänskliga blandning av ditt å datt å högt som lågt, både uppnåeligt för många av oss men samtidigt en kittling av en värld vi sällan möter, men med din enkla beskrivning av den, känns det ändå nästan nära. Sen ska jag inte skvallra mer om den saken, haha…

  Pia 2018-01-11 19:37:24
  Svara
 • Uppskattar ditt upplägg av bloggen, lätt och underhållande att läsa. Delar mycket av vad redan sagts i andra inlägg kring fina inspirerande bilder. Speciellt de från Schweiz. Skulle gärna ta del av tips på saker att göra när du är på resande fot.

  Men även inredningsbilderna ger inspiration. Kul att följa vad som görs i er villa, vilket givit mig inspiration när jag nu inreder vårt nyinköpta hus i Spanien.

  Ibland räcker det med mindre justeringar för att det skall kännas moderniserat. Mitt råd, gör inte en total makeover så dina följare inte känner sig ”hemma”.

  Möjlighet att respondera enkelt tillbaka, inte bara med en rad utan t ex kunna skicka någon bild.

  Jag följer ingen annan blogg.
  Lycka till!

  Eva Th 2018-01-11 13:14:13
  Svara
 • Gillar och läser endast din blogg. Iland gästspelar jag på ngt efter följer
  två andra på instagram, men ingen med hem och stil som faller mig i smaken
  Håller med nedan personer att din blogg är inte rörig, lättläst och ger mig många ideér
  Men allt ska ju utvecklas, blir kul att fortsätta följa

  charlotte 2018-01-11 11:49:16
  Svara
 • Hej! Din blogg är så trevlig , lättläst och personlig…känns genuin! Inget att förändra i nuläget,tycker jag :-).

  Pia Nilsson 2018-01-11 05:48:51
  Svara
 • 1) Vad gillar du med formen för nuvarande bloggen?
  Stilren, bra språk och variationen.

  2) Om du vill ändra på något vad skulle det vara?
  Vill gärna ha en ”gilla-knapp”

  3) Har du någon websida/blogg du tycker är riktigt snygg och vill tipsa om? Det kan vara bild, uttryck, typsnitt, känsla etc.
  Jag gillar bloggarna ”Att vara någons fru” och Tess Montgomery. Båda är två väldigt ambiösa bloggar.

  4) Vilka andra bloggar läser du?
  House of Philia, Att vara någons fru, Simplicity, Tess Montgomery, Valerie och Julia Khuri för att nämna några.

  5) Vad skulle du vilja se mer av i bloggen?
  Recept, vardag- som helgfrukost/lunch/middag/mellis/snacks.

  Åsa 2018-01-10 23:26:31
  Svara
 • Tycker den är snygg och stilren som den är!
  Läser gärna om vardagspussel, gillar listor och sammanställningar, gillar också basic tips kring inredning, mode och skönhet eftersom jag inte är någon guru på något av det :-).
  För övrigt gillar jag mycket ditt sätt att skriva, hög nivå på språket men samtidigt en levande personlig underton.
  Andra bloggar jag läser är Matplatsen, Cecilia Blankens och faktiskt Isabella Löwengrip (vars blogg jag tycker blivit väldigt snygg i ny design).

  Åsa 2018-01-10 22:58:29
  Svara
 • Här kommer mina svar igen (vet inte hur det gick till men det jag nyss skrev bara försvann innan jag tryckte iväg det). Så det blir lite kortare, men ändå;

  Vad gillar du med formen för nuvarande bloggen?
  Att den är enkel och stilren. Inga krusiduller.
  Isabella Löwengrip och Elaine Eksvärd har nya layouter på sina bloggar. Jag upplever det som rörigt och mer ogästvänligt nu i jämförelse med hur det var. Jag har inget emot att reklam läggs in i bloggarna (det är ju en inkomst), men usch för när reklamen delar av inlägg mitt i (som hos Elaine) och hm, helst inte heller, när reklamen läggs in mellan alla inlägg. Bättre om de kan komma på sidan. Jag ser dem ändå. Tittar verkligen inte på det som läggs mellan inläggen, för att undvika att bli irriterad på ”det där tjafset emellan” 😉.

  Isabella har stora, högupplösta, bilder. Det gillar jag, men skulle föredra om de hade samma bredd som textmassorna i inläggen. Bättre om bilderna blir klickbara så man kan förstora dem om man vill titta närmre på något. Något mer Isabella har är att hon visar ett par kommentarer per default, efter varje inlägg. Rörigt! Jag går in och läser kommentarer aktivt om jag är intresserad. I det stora hela är båda dessa bloggar röriga, vilket jag inte gillar. Isabella har nog ambitionen att driva sin blogg som ett helt mediehus, men jag förstår inte riktigt varför det ska behöva kännas så rörigt.

  Om du vill ändra på något vad skulle det vara?
  Ett förslag skulle vara om du gjorde vlogginlägg ibland, exempelvis på små stylingtips (inte konkurrerande med TV4-uppdragen eller med din stylingkurs), eller på ställen där du inredninginspireras (toaletter och hotellobbys exempelvis), eller varför inte på små mysiga ställen/smultronställen som ni hittar på vägen när ni reser. Själv skulle jag älska att få följa med en liten bit på en hike, eller få se utsikten från toppen efter en hike i Schweitz 😊
  Har du någon websida/blogg du tycker är riktigt snygg och vill tipsa om? Det kan vara bild, uttryck, typsnitt, känsla etc.
  Underbara Claras. Jag älskar variationen av inlägg och framför allt alla vackra bilder på och runt hennes hem och omgivningarna där hon bor. Bloggen är superpersonlig, utan att nödvändigtvis vara ”för privat”.

  Vilka andra bloggar läser du?
  Regelbundet; Underbara Claras, Magdalena Graaf, Madeleine Ilmrud, Isabella Löwengrip, Elaine Eksvärd, Monas Universum, Hanna Graaf. Varför? Den röda tråden är att de skriver personligt och är ”bjussiga” med sina vardagsliv och tankar. Isabella har visserligen dragit sig tillbaka lite efter skilsmässan, vilket är förståeligt, det är ingen lätt sak att göra/gå igenom. Sen läser jag andra bloggar med, men mer sporadiskt. Jag vill bara poängtera att jag inte läser alla inlägg heller, hoppar över inlägg utan bilder, särskilt om rubrikerna inte lockar. Väljer de inlägg jag läser.

  Vad skulle du vilja se mer av i bloggen?
  Mer av ditt liv, det personliga. Ibland dyker det upp, det gillar jag. Det behöver inte vara privat, jag förstår om familjen inte vill vara med eller att du inte vill ta in familjen i bloggen (det är ju inte deras jobb och innebär alltid en risk för oönskade synpunkter från bloggläsare)… men opretentiösa vardagssituationer gillar jag. Och bilder från huset. Älskar att få se hur andra har det. Gärna före- och efterbilder. Bäst är när inläggen varierar, inte för mycket av något. Sen måste jag säga att inläggen om träning inspirerar… det har jag nog inte fattat. Det har lagt sig i bakhuvudet, utan att jag har förstått det. Men inlägg om att man tycker om att röra på sig, utan prat om kilon och överdrivet prat om hur kroppen ser ut (men gärna hur mycket starkare man blivit eller känner sig), är för mig inspirerande. När jag själv nu kommit igång, med grunden att vilja bli stark och må bra i kroppen, så förstår jag hur olika bloggares prat om ”känslan” de har i kroppen i samband med träningen har landat i mitt omedvetna. Tips på enkel mat (frukostar och mellanmål) som inte baseras på mjölk eller vete är jag snart mogen för 😉

  Haha, precis när jag skulle kopiera in denna text såg jag ju att du också har reklaminlägg mitt i ditt inlägg (för RedBull). Har jag aldrig tänkt på förut! Du ser, jag ”ser” inte sådan reklam… haha.

  Hoppas du hittar ett sätt att utveckla bloggen på – ”the Andrea way”. Kram

  AB 2018-01-10 21:30:38
  Svara
 • Glömde skriva vilka andra bloggar jag läser:
  Elsa Billgren
  Emilia de Poret
  Underbara Clara
  Emmas Vintage
  Petra Tunhagen

  Anna 2018-01-10 20:57:33
  Svara
 • Hej!
  Egentligen spelar inte designen så stor roll när bloggen är läsvärd och bra. Det bästa med din blogg är ett du bjuder på dig själv och uppdaterar ofta.
  Fina foton är alltid bra. Älskar dina berättelser om lilla Isabella och Jaxy, så roligt när dom kastar kottar som du har stylat! Det måste vara speciellt att dom är såna vänner? Gulligt! <3

  Anna 2018-01-10 20:55:58
  Svara
 • Hej!
  Följde mängder med bloggar förr, men har av tidsskäl sållat bort alla utom din och Simplicity.
  Ibland har jag saknat ett hjärta eller annan typ av ”gilla-knapp” om man vill uttrycka att man gillar inlägget men inte orkar skriva en kommentar.
  //maria

  Maria 2018-01-10 20:27:09
  Svara
 • Följer dig, Simplicity, Sofie Fahrman, House of Philia, Petra Tungården. Du är bäst!😀Just för att du vågar sticka ut inredningsmässigt à la Slim Arons möter Jonathan Adler. Fortsätt så…

  Linda 2018-01-10 20:08:51
  Svara
 • 1. Förstår att du vill förnya och så men din blogg är verkligen bra som den är och behaglig att läsa.

  2. Inget

  3. Nej, gillar när det är enkelt och stilrent som den här.

  4. Isabella Löwengrip

  5. Skulle vilja veta mer om ditt företagande. Hur du förbereder dig inför TV-medverkan till exempel. Hur du ser på din arbetstid. Dina tips till den som vill starta eget osv.

  Mimmi 2018-01-10 19:16:29
  Svara
 • Hej
  Läser nästan bara din..
  Du är flitig och har stilrena förslag.
  Bra blandning av inredning och tips.
  Kul med klädförslag.
  Simplicity läser jag ibland.
  Fin och snyggt paketerad.
  Gillar när det är lagom mycket.
  Tack för att du inspirerar och engagerar.

  Elisabet 2018-01-10 19:09:25
  Svara
 • 1) Jag trivs bra med som den är, headern är stilren och text och foto är bra.
  2) Inget tror jag faktiskt.
  3) Nej, på en lista över snyggast layout bland de bloggar jag läser så skulle din hamna överst.
  4) Claudia Galli-Concha, Isabella Löwengrip (trivs inte alls med hennes nya layout), Ebba von Sydow för att nämna några.
  5) Din blogg har en bra jävmikt mellan inredning, dagliga utmaningar, mode, hundar, barn och allt däremellan. Extra roligt är som alltid ”före och efter” inlägg.

  Slutsats: Tack för bra läsning, Andrea. Du är uppskattad.

  Anna 2018-01-10 18:43:18
  Svara
 • Tycker din blogg är sååå bra som den är.Layouten är tydlig och klar, innehållet en härlig blandning av lite av varje. Underbara skildringar /bilder från alla dina resor. Kul även att man får intrycket av varm relation mellan Cedric och dina stora barn .

  Catrin 2018-01-10 18:05:06
  Svara
 • Behöver du ändra så mycket egentligen?
  Din blogg är stilren och lätt att läsa.
  Känner du att du absolut vill ändra kommer du hitta rätt.Ta det lungt bara…
  Kanske en bild på dig själv.
  Läser inte så många bloggar utöver din.
  Jag pren. hellre på nyhetsbrev (USA, UK).
  Då håller jag mig uppdaterad inom det senaste och sparar tid.Näring Naturmediciner Hjärnforskning Feng Shui Astrologi osv.
  Din blogg står som nr.1
  Du täcker upp det mesta inom inredning mode skönhet träning osv.
  Se tiden an .Önskar en trevlig resa hem till Norden.

  MOI 2018-01-10 17:56:47
  Svara
 • 1) Vad gillar du med formen för nuvarande bloggen?
  Bra, den är stilren och har inga störande delar
  2) Om du vill ändra på något vad skulle det vara?
  Inget
  3) Har du någon websida/blogg du tycker är riktigt snygg och vill tipsa om? Det kan vara bild, uttryck, typsnitt, känsla etc.
  Nej inga bättre
  4) Vilka andra bloggar läser du?
  Pernilla Wahlgren/Susanne Nordström, LIsabella öwengrips, Underbara Clara, Ebba von Sydow, Emilia de Poret. Samtliga, utom Clara, har markant sämre layout o inte alls lika bra innehåll
  5) Vad skulle du vilja se mer av i bloggen?
  Mer inredning/omgörningsuposrag med före och efter bilder.
  Din blogg är jättefin layoutmässigt och har bra innehåll med frekvent uppdatering så jag tycker inte du behöver ändra något

  M 2018-01-10 17:52:07
  Svara
 • Jag tycker att din sida är toppenbra som den är. Väldigt variationsrik och inspirerande. Lite kul vore kanske mer hud och hårvårdstips fast det ger du ju faktiskt då och då. Layouten har jag ingen åsikt om. Läser Emilia ibland men det är mer ytligt och mest inriktad på mode, även Sofie men mer förr när hon bodde i Schweiz, Ebba ibland. Du är dock bäst alla kategorier. Ha det bra.

  Agneta 2018-01-10 16:29:22
  Svara
 • Är så imponerad av dig, Andrea. Du verkar ha så mycket energi och vara så produktiv. Och jag får energi av att gå in på din blogg. Är inte så intresserad av bloggutseende men det blir förmodligen snyggt om du gör det. Det enda som jag vill ha är tydlig text (inget kursivt eller snirkligt elle konstig färg på text).

  Anna 2018-01-10 16:00:15
  Svara
 • Läste inlägget efter detta och gör ett tillägg på fråga 5: Jag älskar bilder på Jaxy och Isabella! <3

  Annika 2018-01-10 14:44:28
  Svara
 • 1) Vad gillar du med formen för nuvarande bloggen? Är inte så vass på webdesign så det är bra liksom.
  2) Om du vill ändra på något vad skulle det vara? Inget alls vad jag kan komma på.
  3) Har du någon websida/blogg du tycker är riktigt snygg och vill tipsa om? Det kan vara bild, uttryck, typsnitt, känsla etc. Se fråga 1.
  4) Vilka andra bloggar läser du? Många! Petra Tungården, Linda Hallberg, Petra Månström, Annica Englund, Matplatsen, Magdalena Graaf för att visa spridningen på det hela.
  5) Vad skulle du vilja se mer av i bloggen? Gillar allt jag läser så jag vet inte helt, men jag säger inte nej till skönhet och klädtips en masse.

  Kram!

  Annika 2018-01-10 14:42:01
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind