Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Planer för våren

Hallå kära vänner, nu är det fredag. Kan väl inte säga att jag känner någon direkt fredagspepp, har ju knappt hunnit med veckan! 😉

Men ändå, så mycket kul på gång.

Lite av det som jag ska pyssla med under våren. 

JOBB

– Bloggen ska få ny kostym. Tycker precis som ni inte om röriga bloggar, eller där det är för många klick fram och tillbaka. Så allt sådant som jag själv tycker är kanon i bloggen ska fortsätta som vanligt, men jag vill kunna fördjupa vissa grejer och göra det lättare att hitta olika saker. Det kommer att bli bra!

– Källhagens juniorsviter x 2 ska göras om och sviten ska uppdateras.

– Jag ska hjälpa ett företag i Skövde med deras nya kontor. Sjukt cool byggnad.

– Jag ska hjälpa en familj med deras vindsvåning.

– Jag ska blogga och göra massor av kul samarbeten.

– Jag ska vara moderator på massor av events. Bara nästa vecka är det tre uppdrag.

– Jag ska göra massor av roliga Nyhetsmorgonbesök.

– Jag ska ordna en inspirationskväll åt er!

– Jag ska göra massor av roliga stylingar till företag/bilder/events.

HEMMA

Huset måste ju också bli mer klart än det är. Lister här och där, gardiner, möbler, trädgården. Även om vi kommit långt är det också mycket kvar. Framförallt möbler. Det känns som att det saknas något i varje rum. Men det får ta sin tid. Tavlor ska upp och så ska Ivars rum få en ny tapet.

TRÄNING

Så glad att jag fått igång löpningen igen. Det är min bästa stresshantering. Utan träning = stressymptom. Jag har varit fullt utbränd en gång och nära två gånger så jag vet ganska bra numer var min gräns går och vad som behövs för att inte hamna där. Just träningen är en stor faktor som bara måste in i schemat.

Det blir fortsatt en kombination av Barry’s, Becore och utelöpning.

RESOR

Det blir en del resor också, både privat och jobb. Så kul. Paris, Åre, Gstaad är närmast i planeringen.

LIVET

Ska också hinnas med. Att vara mamma x 3, ”fru”, vän och hundägare. Alla ska vara glada. Tur att man är egenföretagare och kan styra sin tid hyggligt. Annars hade det aldrig gått. Därför är det så mysigt att resa med alla, både barn men också med alla i min stora familj. Man hinner umgås, prata, bara vara under lång tid.

Jag älskar att se hur mina barn har så fin relation till mina syskon och föräldrar. Det blir som en enda lång, utdragen generation. Jag tror att det också är superbra för barnen att känna att det finns många vuxna i olika åldrar där för dem. <3

Nu ska jag hasta vidare. Har precis haft en kul möte om ett stylingjobb, sprungit förbi Romo och hämtat tygprover, nu blir det mot nästa inredningsbutik och hämta inspiration. I love my life. 

Ni är många som frågat om gardinerna. Jag tänkte göra ett helt gardininlägg. Vad vill ni veta mer om gardiner?

Ha en fantastisk fredag.

KRAM

Plans plans plans for the spring. So much fun coming along. xxA

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Kul med ett inlägg om gardiner! Jag skulle bli jätteglad för tips på hur man kan placera/fästa/hänga gardiner snyggt när det är öppet i nock ovanför fönstret.

  Susanne 2018-01-17 09:34:50
  Svara
 • Gardiner: om du har något tips för oss med högre till tak än 3 meter. När man är slarvig på att sy och inte vill lägga miljarder på en gardinfirma.
  Tycker din blogg har en bra blandning av inredning (både hemma o jobb), mode, resor och jippon. 🙂

  Madeleine 2018-01-14 12:56:45
  Svara
 • Håller helt med barn idag behöver mer än någonsin ett lite större tryggt nätverk runt omkring sig av flera vuxna som är närvarande för dem> jätteviktigt…

  Ingrid 2018-01-14 08:10:22 http://ingrid.edeus@telia.com
  Svara
 • Gardiner! Så roligt. Så mycket att tänka på känner jag att jag alltid blir vilsen.
  Vad ska man tänka på om rummet är stort, litet, små fönster, stora fönster etc?
  Vad ska man tänka på om rummet är litet och man vill att gardinerna ska öka rumskänslan snarare än att få rummet att kännas mindre. Ska gardinerna sättas upp på vägg, tak etc? Ljusa färger eller mörka färger?
  Några tips på hur man själv kan lista ur hur man får fina gardiner som ska hänga rakt och fint när golv/tak tyvärr slutar lite grann som det lätt gör i en sekelskiftsvåning?

  Ser framemot ett gardinlägg, tack Andrea!

  Anna 2018-01-12 20:00:05
  Svara
 • Hur man hittar rätt gardintyg som inte får sådär fula ”sladdriga” fållar, utan att tyget blir styvt utan får ett snyggt fall ändå. Jag vill att gardiner ska hålla formen även efter att man tvättat dem en eller ett par gånger. Nu är det länge sedan jag själv sydde egna… just av den anledningen. Antingen har jag köpt på butik eller så har jag låtit sy upp…

  Annette 2018-01-12 17:26:49
  Svara
 • Hej

  Jag har svarat på din fråga om hur dina inlägg när ej bilderna syns på din blogg, ditt inlägg heter Pitstop Paris
  Jag testade nu att skicka denna text det gick ej , så detta är skrivet från min telefon

  Trevlig helg
  Kram

  Nettan 2018-01-12 17:26:42
  Svara
 • Vad är det som är ”inne” på gardinfronten just nu – hissgardin, veckband, öljetter etc?
  Hänger dåligt med, men är inne på att byta gardiner i ett par rum. Har längder nu.
  En liten kille är o rycker i dem hela tiden så skulle behöva tips om snygga alternativ.

  Hanna 2018-01-12 14:29:48
  Svara
 • Har stora fönster i nordväst (golv till tak) och behöver solskydd på sommaren, men allt ljus in på vintern. Har funderat på rull, hissgardin eller stora träpersienner. Har lite ‘elegant’ 60-tal retro stil hemma. Gillar färg och mönster men behöver kanske en lugn fond. Hur placera/fästa hissgardin, rull respektive persienner så att de på vintern inte stör för mycket. Tycker det lätt blir plottrigt och vill hålla fönster rena.

  Elle 2018-01-12 12:53:12
  Svara
 • Ang gardiner. Skulle vilja veta hur man tänker när man ska mäta längden för upplägg. De rackarns gardinerna hänger ut sig när jag lagt upp dem och kasar på golvet i stället för att hänga strax ovanför. Nu har jag tunga linnegardiner men rent generellt hur ska man tänka när man lägger upp gardiner?

  Gunilla 2018-01-12 11:57:54
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind