Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävling

Det här inlägget är en tävling där man kan vinna produkter från Eleni & Chris. Det är inget betalt samarbete men kanske kan uppfattas som reklam. Jag gör med dessa tävlingar som med adventskalendern, ringer företagen och ”tigger”. 🙂 

Den här tävlingen var egentligen tänkt tills i fredags, en del i min ”nya blogg” – FREDAGSTÄVLINGEN! Men det var ju så kaosartat allting i fredags så det hanns inte med. Men vad gör väl det, vi kör idag istället!

Vad kan man då vinna? Jo Eleni & Chris senaste tillskott i hårvårdsfamiljen, ScandiMin Blonde Schampo och Conditioner. Är du blond så slipper man du de ”varma” (läs gula) tonerna i håret, som ett silverschampo fast supervårdande.

 

Så här kan du vinna: 1) Följ @eleniandchris och mig @byandreabrodin på instagram 2) skriv här nedan ditt instagramnamn så att vi kan kolla (du behöver inte skriva ditt riktiga namn) 3) motivera varför du ska vinna.

Tävlingen pågår tills fredag 9/3 2018 kl 09.

KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Det var inte direkt igår…
  men en gång var jag Lucia med svallande hår.
  Nu kräver min blonda kalufs,
  vårdande produkter mot slitage och rufs.
  Räddningen finns i flaskorna såklart,
  vinner jag Eleni & Chris produkter så blir håret glansigt och underbart!

  Följer som @molkomstjejen

  Katarina Norberg 2018-03-08 23:04:21
  Svara
 • WOW! Vilken tävling!
  Följer er båda på instagram – Aneritrea
  Verkar vara underbara produkter! Jag är blond och känner igen det där med den ”varma” färgen som man inte vill ha! Ibland så är jag så trött på färgen så att jag helt enkelt lindar en scarfes runt huvudet för att det inte ska synas. Men nu vill jag återta makten av mitt hår och vara STOLT och GLAD över mitt blonda hår! Vore grymt att få testa ScandiMin Blonde Schampo och Conditioner!

  Annika Nilsson 2018-03-08 08:58:26
  Svara
 • Vore underbart Kanske dessa vore lösningen på mitt hår Vi har egen brunn vilket inte är det bästa för ett hår Så det vore fantastiskt att detta få prova Love/Anneli Följer @sarnblad

  Anneli 2018-03-08 02:30:15
  Svara
 • Åhh perfekt för mitt torra hår som inte återhämtat sig från sommarens solblekning och havsvatten! Följer på insta: Amandalotta

  Amanda 2018-03-07 23:54:47
  Svara
 • Hej:) mitt Instagram namn är: Matiiiiiilda det är 6 i. Jag skulle gärna vilja vinna för är väldigt intresserad av hår och mode m.m och jag tycker det är extremt kul att fixa med håret älskar att använda nya schampoos och balsam för st jämföra produkterna skulle vara supppper duper kul om jag vann😻😭❤️

  Matilda 2018-03-07 13:10:47
  Svara
 • @annaalow det händer för mycket av allt på en gång i mitt liv just nu så jag hinner inte ens gå till frisören fast jag borde. Lite omsorg om håret i form av detta schampoo vore fantastiskt!!

  Anna 2018-03-06 23:15:57
  Svara
 • @discoduckan heter jag och följer dig sedan länge på IG och nu även @eleniandchris. Vill gärna vinna då jag är just en blondie som behöver korrigera gula toner med jämna mellanrum.

  Annika 2018-03-06 10:09:49
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   @annaalow det händer för mycket av allt på en gång i mitt liv just nu så jag hinner inte ens gå till frisören fast jag borde. Lite omsorg om håret i form av detta schampoo vore fantastiskt!!

   Anna 2018-03-06 23:14:58
   Svara
 • Heter @emiliehassel på Instagram och följer såklart! Älskar silvershampo eftersom det gör mitt blonda hår kallt i nyansen, nackdelen är ju dock att det ofta sliter på håret. Hade ju varit super om jag får vinna så jag får testa detta som även som ska vara vårdande! Håller tummar och tår!

  Emilie 2018-03-05 21:41:16
  Svara
 • Jag följer och heter Smilingjeanette på Insta. Håller tummarna 🙂

  Som den blondie jag är vill jag så gärna vinna så jag får bort det gula som lätt blir efter att jag har blondslingat håret.

  Jeanette 2018-03-05 21:20:39
  Svara
 • Har inte hittat än dem bästa parabenfria hårprodukter för mitt hårkvalitet @maaret1

  Anne 2018-03-05 17:29:02
  Svara
 • @evastro69 följer på instagram och är riktigt sugen på att testa ett nytt schampo. Jag har varit helt vit/gråhårig sen jag var 30 år och färgat det mörkt i nästan 20 år. I våras bestämde jag mig för att det fick vara nog! Jag blekte håret för att lättare stå ut med att spara ut det vita och ännu har jag en del av det blekta kvar i längderna och det skiftar tyvärr åt gult. Helt klart läge med att få möjlighet att testa om Eleni & Chris schampo kan hjälpa mig.

  Eva Forsberg 2018-03-04 19:37:54
  Svara
 • Passar mig perfekt

  Birgitta Rigtorp 2018-03-04 19:33:49
  Svara
 • @pellefant2
  De skulle vara jättebra tilll min msn

  Pellefant2 2018-03-04 17:47:10
  Svara
Andrea Brodins webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind